maanantai 8. maaliskuuta 2021

Lämmin kanasalaatti







 Hei! 

Viikonloppuna teki mieli jotain kevyempää ja niinpä ajattelin tehdä salaattia. Jotain uutta halusin kokeilla ja niinpä se idea sitten lämpimästä kanasalaatista sai alkunsa. Itseasiassa idea ei kyllä ole ollenkaan uusi, vaan lämmintä kanasalaattia on kyllä tullut ravintolassa syötyä useamminkin. No, mutta näin kotisalaatiksi kuitenkin uusi idea. 

Tein salaattiannokset suoraan lautaselle valmiiksi ja näin päästiin vähän ravintola tunnelmaan. Kuten olen täällä aikaisemminkin maininnut tykkään kovasti syödä salaatteja ja niin myös mieskin, joten välillä salaatti tuo kivaa vaihtelua ruokailuun. On kuitenkin sen verran ruokaisa, että maha tulee kyllä täyteen. 

Laitan tähän ohjetta, jos innostut myös joskus kokeilemaan.


Lämmin kanasalaatti

amerikansalaattia tai salaattisekoitusta

kurkkua

tomaattia

broilerin fileesuikaleita

suolakurkkua

keltaista ja punaista paprikaa

kesäkurpitsaa

porkkanoita

ananasmurskaa (ananaspalat parempi vaihtoehto)

kurkkumajoneesia/aijolia


Tee salaattipeti salaatista lautaselle ja lisää siihen kurkkua ja tomaattia. Leikkaa porkkanasta tikkuja ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. (voit myös käyttää valmiita babyporkkanoita) Ruskista ja mausta broilerin fileet suolalla ja ripauksella pippurisekoitusta. Pilko suolakurkku,paprikat ja kesäkurpitsa ja paista niitä pannulla öljyssä hetken, että aavistuksen pehmenevät. Lopuksi vielä käytä ananasmurska pannulla.(jouduin käyttämään ananasmurskaa, koska muistin, että kaapissa olisi ollut ananaspaloja)

Kokoa annos loppuun ja levitä lautaselle lämpimät kasvikset, broilerinsuikaleet, porkkanat ja ananasmurska/-palat. Laita lautasen reunalle kuppiin majoneesi ja herkuttele.

 

Tätä meillä tehdään kyllä jatkossakin. Hyvää oli! 


Aurinkoista naistenpäivää kaikille! 


💗



2 kommenttia:

  1. Näyttää niin hyvältä! Värikäs ja vitamiinirikas annos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää kyllä oli ja totta aikas vitamiiniannoskin myös! :)

      Kiitos -A- ja mukavaa viikkoa sinulle! <3

      Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)