keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Hyvä fiilis

Moikka aurinkoiseen pakkaspäivään! 

Kylläpäs olikin kylmä aamu tänään herätessä. Hrrr... pakkasta oli 20 astetta, mutta tuo ihana aurinko pelastaa kylmänkin päivän. Täällä on aamua aloiteltu tuttuun tapaan aamupalalla olohuoneessa ja katsoen Lemmen viemää. Olen jotenkin jäänyt "koukkuun" tähän tapaan ja siinä katsoessa aamupala maistuu mainiosti ja päivä lähtee käyntiin. Heräsin taas aikaisin ja mikäs sen mukavampaa,kun näin päivä tuntuu paljon pidemmältä.  

Sitten postauksen aiheeseen. Kirjoittelin tässä vähän aikaa sitten, että tyttäreni oli esittänyt minulle toiveen unikko-aiheisista villasukista. Purin ja neuloin ja purin ja neuloin, mutta sitten luovutin, koska en millään saanut kuviota onnistumaan oikein sukan varren ollessa noin puolessa välissä. Tähän syynä oli selvästikkin tikapuutekniikka, jolla pitkät langanjuoksut työn takapuolella saa vältettyä. Olin ilmeisesti laskenut tikapuusilmukan jossain kohtaa mukaan aina kuvion silmukoihin ja näin ollen kuvio ei täsmännyt, vaikka kuinka yritin. 

Kerroin myös, että en ole helposti luovuttavaa tyyppiä, joten ostin uutta lankaa ja uusi yritys. Ja tzadaa, onnistuin,kuin onnistuinkin. Muutaman kerran piti kyllä purkaa, mutta nyt on sukat tyttärellä ja minulla niin hyvä fiilis. Ohjeen sukanvarteen löysin siis tyttären vinkistä Pinterestistä. (@diyprojects_finnish)


Sitten nauttimaan auringosta ja uusien sukkien neulomisesta! 


Kivaa päivää sinullekkin! 


💗

4 kommenttia:

 1. No vau! kyllä on kauniit! mun lemppari tuo unikko! en ikinä osaisi kutoa tuollaisia, ovat kyllä tosi ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Leena! <3
   Kivat tuli sukista, mutta ei ihan helpolla tällä kertaa.

   Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle! :)

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)