tiistai 30. maaliskuuta 2021

Sormet mullassa

Tiistai heipat!

Tänään onkin täällä meillä päin ihan pilvistä, vaikka odotin ihanaa auringonpaistetta. No höh! Ajatuksissa oli lähteä vähän pyöräilemään, mutta sitten sain inspiksen viherkasvien mullanvaihtoon. Multa tuolla olikin jo odotellut kauan aloittajaansa, mutta jotenkin siihen hommaan ryhtyminen on nyt ollut takkuista.

Tänään sitten sain vihdoin vaihdettua mullat ja olipa osassa mullan sijaan tosi paljon juuria. Kaikkiin en vaihtanut multia kokonaan, vaan osa sai vain uutta multaa päällensä. Pari kasvia vaihdoin myös isompaan ruukkuun. Pesuhuoneen lattialla sitten lehtien päällä homman tein ja aika pienellä sotkulla selvisin. Terassi olisikin ollut ihan paras paikka tähän hommaan, mutta sen verran on vielä viileää, että en sinne uskaltanut kasveja viedä. 

Suihkuttelin vielä kasvit lopuksi ja kiikutin ne sitten omille paikoilleen. Nyt on viherkasveilla toivottavasti mukavammat oltavat kasvua ajatellen. Vielä pitää käydä ostamassa jotain kasviravinnetta, mitä saa sitten kasteluveden mukana antaa. Nopsasti ja helpostihan tuo homma hoitui, kun vain pääsin alkuun.


Iloa päivääsi! 


💗4 kommenttia:

 1. Hyvän näköiset kukkaset sinulla. Hyvää pääsiäisviikkoa.💗.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva! ❤️
   Hyvää pääsiäisviikkoa sinullekkin!

   Poista
 2. Meilläkin olisi muutama viherkasvi jotka selvästi kaipaisivat jo isompaa ruukkua. Pitää joku päivä ottaa itseään niskasta kiinni ja hoitaa homma pois alta. Kevätkukkia ostimme tänään parvekkeelle, pitää käydä nekin istuttamassa. :) Tänään olikin aika kolean tuntuista ei huvita olla parvekkeella 5 minuuttia kauempaa. ;) Iloista pääsiäistä! 🐇🐣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi,kuullostaa ihanalle nuo kevätkukkaset parvekkeella.
   Itse en ole vielä kukkaostoksilla käynyt.

   Iloista pääsiäistä sinnekkin! <3

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)