torstai 4. maaliskuuta 2021

Keväisen sään lumoissa
Heippa maaliskuuhun! 

Kevät se jo kovasti tekee tuloaan ja ollaankin saatu nyt nauttia auringonpaisteesta monena päivänä. Liukasta on vaan vielä monessa paikassa ja kävelylenkit ovat olleet hyvien kävelyreittien etsimistä, ettei vaan menisi nurin. 

Linnut visertää jo kovasti ja lumi sulaa, mikä tuo niin keväisen olon. Ensimmäistä kevät kuukautta mennään ja niinhän sitä sanotaan, että maaliskuu maata näyttää. Nyt saisi lumisateet väistyä ja lumet saisivat jatkaa sulamistaan. 

Käytiin tyttären kanssa toissa päivänä kävelemässä rantapuistossa,missä olikin ihan hyvä kävellä. Kävelytiet olivat jo melkein sulaneet ja sitten vähän muunneltiin reittiä vielä jäisissä kohdissa. Sorsatkin olivat keväisen sään innoittamina kokoontuneet yhteen, mutta näin paljon en niitä ole kerralla koskaan nähnyt. Kevättä rinnassa niilläkin selvästi. Rohkeasti lähelle tulivat mahdolllisen ruoan toivossa. 


Odotan jo kovasti, että saan ottaa pyörän alle ja käydä pieniä kauppaostoksia pyöräillen. Vielä pitää vaan odotella, että pyörätiet sulavat kaikkialta,niin uskaltaa pyörän selkään istahtaa. Tuon selän takia, kun en uskalla riskeerata mahdollista kaatumista. 


Oletkos sinä nautiskellut auringosta ja kevään odottelusta?


Iloa päivääsi!


💗

7 kommenttia:

 1. Kyllä on paljon sorsia!
  Olen nautiskellut auringosta. Kevään odotus on mukavaa! Taimikasvatusta olen vielä himmaillut ettei taimista tule pitkiä rotkuloita. Huonekasvien lullat ajattelin vaihtaa ensi viikolla. Päivän piteneminen on ihan mahtavaa! Ihanaa viikonloppua jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorsia oli kyllä kyllä tosi paljon ja kaikki sorsat eivät edes näkyneet kuvissa.En tiedä miten niitä olikin kerääntynyt noin paljon yhteen kerralla. Tuo aurinko on kyllä niin ihnana. Täällä pitäisi kyllä kanssa huonekasvien mullat vaihtaa. Kiitos, kun muistutit. :)

   Mukavaa uutta alkanutta viikkoa sinulle Tarja! <3

   Poista
 2. Ihanan aurinkoisia kuvia!
  Aurinkoista maaliskuuta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihanat vaakut ♥ Täällä pyörätiet oli jo sulat mutta eilen satoi lunta ja huomenna luvassa lisää, ei kyllä tarvis.
  Mukavaa viikonloppua ja maaliskuun alkua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vielä aikalailla täällä pyörätiet lumisia.Paikkapaikoin on kyllä jo sulanuttakin. Tänään oli käynyt lumiaura ja olipa kiva kävellä, kun ei tarvinnut kokoajan miettiä, että liukastuuko.

   Juu lunta ei tarvitsisi enää sataa.Lisää sitä on kuitekin luvattu.

   Mukavaa uutta viikkoa sinulle Maikku! <3

   Poista
 4. Kiitos Suvi! <3

  Samoin sinulle mukavaa maaliskuuta ja kevättä! :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)