torstai 30. maaliskuuta 2017

Vaihtelu virkistää

Keittiöön teki mieli jotain uutta ja löysin tuon sisustuskärpäsen puremana eräällä ostosreissulla kivat uudet tabletit keittiön pöydälle. Tabletteja vaihtamalla saa aina edullisesti mukavaa vaihtelua sisustukseen. 


Meillä on ollutkin nyt pitkään parit erilaiset suorakaiteen muotoiset muoviset tabletit. Ne on siitä käteviä, että ne voi niin helposti puhdistaa, jos niihin jotain tipahtaa. Pysyvät myös tosi hyvin paikoillaan pöydällä.

Nyt uudet tabletit on pyöreät ja näyttävät ihan kivoilta tuon muotoisina tuossa pöydällä. Materiaali kestää varmaan jonkin verran kevyttä pesua. Ainakin kostealla pyyhkimistä. Jotain uutta on nyt keittiön puolellakin. Pienetkin asiat virkistää kivasti. Mukava kattaa seuraavan kerran näiden uusien tablettien kanssa. Harmaa miellyttää nyt omaa silmää ja nämä sointuvat kivasti sohvan uusien harmaiden tyynyjen kanssa yhteen. 

Näiden kukkasten kera haluan......toivottaa mukavaa torstaita sinne kaikille ja kiitos teille ihanat, jotka olette jättäneet sepustuksiini kommentteja. Ilahdun suuresti jokaisesta kommentista! <3

4 kommenttia:

 1. Kauniit tabletit! Harmaa miellyttää omaakin silmääni kovasti. Sen kanssa sopii monet värit, jos haluaa lisätä ripauksen vaihtelua!
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma63! :)
   Harmaaseen voi tosiaan yhdistään monia värejä. Kivaa vaihtelua saa ihan pienillä väripilkahduksilla aikaiseksi.
   Mukavaa loppuviikkoa sinulle myös! <3

   Poista
 2. Kivat noi tapletit, luulisin kans että kestävät kosteaa.
  Kaunis toi pallomaljakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tuija! :)
   Vielä ei ole tarvinnut putsata, mutta kyllä varmaan kestävät pientä pesua.
   Ihanaa viikonloppua sinulle! <3

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)