tiistai 7. maaliskuuta 2017

Herukkapannari

Iltapalaksi tein tänään pannaria punaviinimarjoilla. Kiva yhdistelmä, makea ja kirpsakka.
Tein ihan tavallisen pannaritaikinan ja sitten ripottelin vaan pakkasesta sokeroidut viinimarjat taikinan pinnalle. Helppoa ja hyvää. Ei tarvitse erikseen laittaa hilloa vaan voi syödä sellaisenaan tai sitten kera kermavaahdon. 





Banaanipannari on myös hyvää. Pannaritaikinan päälle olen vain laittanut banaaniviipaleita. Esteettisesti ei ehkä niin kaunis, mutta maistuu kivalta.

Minkäslaisia pannareita sinä kokkailet?







4 kommenttia:

  1. Ihana ohje! Nams!
    Punaviinimarjoja löytyykin vielä pakkasesta. Täytyy joskus kokeilla.😀
    Olen tehnyt omenapannaria ja mielessä on ollut pannari mansikoista.
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Omenapannari kuullostaa hyvältä.Raasteena voisi olla mehevä pannarin seassa. Sitä pitää seuraavaksi kokeilla.
      Kiitti vinkistä! :)
      Illanjatkoja sinullekkin <3

      Poista
  2. Kiitos ohjeesta.. enpä ole koskaan hoksannut valmistaa pannaria noin. Näyttää todella herkulliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oleppa hyvä! ❤️
      Kannattaa kokeilla. Kiva pirtsakka maku pannarin seassa nuo punaviinimarjat.

      Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)