maanantai 6. helmikuuta 2017

Teetä purkissa

Arkiaamut alkaa minulla aina kupposella teetä ja siihen kaveriksi leipä. Sain äidiltäni tässä kerran ihanaa lakritsi teetä. (Ostettu Koiramäen pajutallilta.)Mustan teen seassa on lakritsijuurenpaloja sekä vanilja aromeja. On muuten hyvää.
Melkein aina tulee juotua valmista pussiteetä. Joskus on kiva haudutella myös tällaista irtoteetä. Tästä teestä tulee ihana tuoksu. Vaniljatee on myös suosikkejani ja tässä yhdistyy mukavasti vanilja ja lakritsi.

Lahden reissulta kotiutin pari kivaa purkkia. Toiseen purkeista laitoin tämän irtoteen. Jotenkin kutsui tuo purkki tuota teetä sisällensä. Purkin kansi menee tiiviisti kiinni kannessa olevan kumilenkin vuoksi ja aromit teessä varmaankin säilyvät hyvin. Toinen purkki odottelee vielä täytettä. Purkkeja oli myös ihan valkoisena, mutta silmää miellytti nuo kivat musta-valko-harmaat kukkaset.Tässä lisää jotain mustaa vielä tähän loppuun... ;)


Kivaa alkavaa viikkoa täältä toivottelen! <3

6 kommenttia:

 1. Kiva purkki! Mukavaa alkavaa viikkoa täältäkin!

  VastaaPoista
 2. Varmasti hyvää tuo lakritsi tee. En ole koskaan maistanut.
  Kaunis purkki!
  Ja suloinen teidän koiruli!❤
  Kivaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari!
   Tämä lakritsi tee on ainakin tosi hyvää.
   Illanjatkoja sinulle myös!

   Poista
 3. Näppärän näköisiä purkkeja. Terkkuja teidän koiralle meidän melkein samanlaiselta koissulta !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tykkään ostoksesta. Sopivan kokoiset pienehköön säilytykseen. Kiitos,terkut vastaanotettu.Täältä terkkuja myös teidän koissulle! :)

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)