tiistai 28. helmikuuta 2017

Raivaus mietteitä

Viikko lähtenyt käyntiin ja tiistai-iltaa mennään. Niin se on helmikuu taputeltu ja huomenna alkaa jo maaliskuu. Vauhdilla mennään kesää kohti.

Tänään oli viikon lyhyt työpäivä ja kotona vähän siivoilin ja sitten jännäsin Suomen naisten hiihtoa.
Kirpparille hinnoittelin lisää tavaraa ja kauppareissulle lähtiessä kävin ne sinne viemässä. Jatkoin vielä kolmannen viikonkin. Ylimmääräistä tavaraa vielä riittää.

Kaupasta ostin uuden Kotivinkin iltalukemiseksi. Siinä näytti olevan luku tavaran raivaamisesta. Sitä täällä parhaillaan yritetään. Olisi niin ihanne, kun kaikki kaapit olisivat enemmän puolillaan, kuin täynnä. Siihen on kyllä vielä matkaa. Liian usein tulee päähän ajatus, kun on jotain laittamassa pois, että entäs, jos vielä joskus tätä tarvitsen.
Oletko sinä innokas tavaran raivaaja vai enemmän hamstraaja?
Minä täällä yritän ihan tosissaan nyt laittaa ylimmääräistä tavaraa pois ja saada kaappeihin selkeyttä.Iltapalaksi salaattia kera Kotivinkin. Telkkarin katelua ja sitten saunan kautta unten maille.

Mukavaa alkavaa maaliskuuta!8 kommenttia:

 1. Joissain asioissa hamstraaja, mutta onneksi olen saanut sitä turhaakin romua vietyä pois. Nytkin olisi 3 jätesäkillistä odottamassa poisvientiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon olet sinäkin saanut tavaraa karsittua. Mukava tunne, kun kaapeista saa turhaa tavaraa pois mitä ei ole käyttänyt aikoihin.
   Mukavaa maaliskuun ekaa päivää Satu❤️

   Poista
 2. Tuntuu, että helmikuu meni tosi nopsaa.
  Kiva, kun jatkoit vielä kirpparia. Minulla on usein sama juttu, että tavaraa on vielä vaikka kuinka paljon ja otan lisä viikkoja kirpparille.😀
  Herkullinen salaaatti annos!😋
  Mukavaa illan jatkoa sinulle!💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava jatkaa kirpparipaikkaa, kun tavara vaihtaa omistajaa. Pysyy into viedä lisää ja omat kaapit tyhjenee.
   Kiitos, salaatti on kyllä niin hyvää syötävää.
   Mukavaa maaliskuun ekaa päivää sinulle Sari❤️

   Poista
 3. Minäkin yritän juuri tuota kaappien läpikäyntiä aloitella ja suunnitteilla on tyttären kanssa yhteinen kirpparipöytä. Olisi tosiaan kiva saada kaappeihin tilaa ja sillä mielellä aloitan aina, että nyt lähtee reilulla kädellä turhaa tavaraa pois, tavaraa, jota ei ole moneen vuoteen käytetty. Sitten taas iskee se hamsterimieliala. Jos ei kuitenkaan. Sota-ajan vanhempien lapsi kun olen.
  Ihanaa alkavaa viikonloppua! T.Maija myrskyluodolle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa kyllä niin tutulta.Ystävälläni on hyvä ajatus kaappeja siivotessaan hän laittaa pois kaikki mitä ei ole viimeiseen vuoteen tarvinnut/käyttänyt. Voi kun itsekkin pystyisi olemaan noin tiukkana.Kirppari on hyvä tapa päästä ainakin osasta tavarasta eroon.
   Mukavaa viikonloppua sinullekkin Maija! <3

   Poista
 4. Minä olen pahalaatuinen hamstraaja.. periaatteella, tätäkin voin tarvita vielä. Makoisan salaatin olet tehnyt itsellesi. Ihanaa viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Salaatti on niin hyvää syötävää.
   Kyllä sitä tosiaan tulee kaappeihin haalittua kaikenlaista.
   Ihanaa viikonloppua sinullekkin Tuta! <3

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)