torstai 9. helmikuuta 2017

Aurinkoa,siivoilua ja sisustustekstejä

Voi ihanuutta mikä auringonpaiste taas tänään on ollut. Kyllä piristää. Pääsin tänään jo aikaisin töistä ja olipa niin kiva nauttia valoisuudesta ja siivoilla. Aurinko tuo kyllä niin esiin kaikki pölyt ja sormenjäljet. Ihanasti tuo aurinko jo lämittääkin, ihan tuli kuuma siivoillessa. 

Joskus sitä miettii, että miksi ihmeessä sitä aina siivoilee ja touhuaa kotona kaikenlaista tai käy kaupoilla, kun pääsee aikaisin töistä.Voisiko joskus vaan olla ja nauttia päivästä, vaikka hyvän elokuvan tai katsomatta jääneiden ohjelmien parissa. Tai sitten kävelylenkki, valmiiksi tehty hyvä ruoka ja illanpäätteeksi lämmin sauna siinäkin olisi kiva puuha näihin päiviin. Jospa kokeilisi seuraavalla viikolla tehdä siivouksen jonain iltana ja nauttia vaan pitkän päivän joutenolosta. Osaisikohan sitä?
Vaikkakin tähän perään on pakko todeta, että tykkään kyllä siivoilla näinä päivinä tai käydä kaupoilla.

Innostuin siivouksen lomassa räpsimään muutaman kuvan keittiössä olevista sisustusteksteistä, joista tykkään vieläkin, vaikka ovat olleet paikoillaan jo pidemmän aikaa. Ne jotenkin kuuluvat siihen missä ovat. Välillä mietin, että ihan vain valkoinen jääkaapinovi voisi olla ihan kiva vaihteeksi ilman mitään, mutta sitten en kuitenkaan ole sitä toteuttanut vaan tuo puinen sanarivi on saanut siinä oleilla.


Löytyykö sinun kotoasi sisustustekstejä,-tauluja,-tarroja?

4 kommenttia:

 1. Mä kyllästyin jääkaappimagneetteihin ja laitoin kaikki paikkaan nimeltä jemma. Nyt ei ole kuin ainut yksi, sain sen synttärikorttina sellaiselta henkilöltä......täysin yllätyin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monella varmaan on jääkaapin ovessa magneetteja, muistilappuja ja muuta pientä koristusta. Aikansa niitä katselee. Jemma on hyvä paikka, jos joskus innostuu takaisin laittamaan. ;)
   Mukavaa perjantaita sinne!

   Poista
 2. Ihanaa, kun aurinko on nyt paistanut päivisin.
  Minäkin mieluusti siivoilen töiden jälkeen ja käyn kaupassa.
  Illalla on sitten kiva vaan olla.
  Likaiset ikkunat ja pölyn näkyminen on se ärsyttävä juttu, kun aurinko paistaa.
  Kauniit sisustusteksitaulut!
  Meillä ei taida montaa teksitaulua olla, vaikka tykkäänkin niistä.
  Mukavaa illan jatkoa sinulle!💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihana tuo auringon valo, mutta samaa mieltä kaikki pöly näkyy kyllä tosi selvästi ja sitähän jostain aina kertyy, vaikka olisi edellispäivänä siivoillut.
   Mukavaa perjantaita sinulle. :)

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)