maanantai 19. huhtikuuta 2021

Ulkoilun iloa


Moi!

Nyt ollaan saatu täällä nauttia niin ihanista keväisistä ilmoista, että on ollut ilo ulkoilla. Olenkin kävellyt ja pyöräillyt viime aikoina paljon. Kunnon huomaan kohentuneen ja energian lisääntyneen selvästi. Osuutta asiaan on varmaan kyllä tuolla auringollakin, mutta liikunta antaa kyllä lisää puhtia. 

Tavanomaisen asfaltilla kävelyn sijaan olen kävellyt myös paljon metsässä. Mukavampi pohja kävellä niin itselle kuin Nanallekin ja maasto on mukavan vaihtelevaa. Paikkapaikoin on vielä metsässä märkiä kohtia ja niitä sitten on saanut jonkin verran kierrellä, mutta hyvin on polut kuivuneet auringon lämmittäessä. 

Takapihalla on tullut myös puuhasteltua ja kukkapenkkejä siivoiltua syksyllä kuivahtaneista kukkasten varsista. Mies pesi tuolit ja kelapöydät ja haki varastosta pehmusteet ja olipa kiva istuskella ulkona viikonloppuna. 

Terassin uusimista ollaan tässä pohdittu ja aika näyttää ryhdytäänkö hommaan. Vähän käytiin jo viikonloppuna kurkkimassa rautakaupassa tarjontaa ja mietittiin vaihtoehtoja. 


Mukavia hetkiä viikkoosi ja kiva, kun piipahdit täällä! 


💗


4 kommenttia:

 1. Viime aikoina ollaan nautittu ulkoilusta täällkin, mutta tänä aamuna maa oli valkea ja taivaan täydeltä tuli räntää. Ajattelin viikonloppuna estä ikkunat, mutta eipä tarvii jos sataa :)

  Kivaa puuhastelua tuo pihan laitto, meilläkin kohta alkaa mökkikausi ja pihapuuhat.

  Iloa viikonloppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä ollut tosi viileää ja sadetta on tullut eri muodoissaan. Ei kiva yhtään, mutta eiköhän se pian lämpene. Toivotaan!

   Ikkunat on täälläkin vielä pesemättä.Kuivempia säitä odotellessa.

   Teillä alkaakin mukavat puuhat, kun mökkikausi käynnistyy.

   Mukavaa tiistaita Maikku! <3

   Poista
 2. Meillä on ollut oikein keväistä, mutta perjantaina sekä lauantaina aikaamme on vienyt uudet kaapit jotka piti kasata ja muutenkin järjestellä. Sanoinkin miehelle, että tänään (sunnuntaina) on pakko mennä pitkälle pyöräilylenkille tai jonnekin. Mukavaa sunnuntaita sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos siellä sää on keväinen. Täällä harmaata ja pilvistä ja vettä satelee välillä.
   Pyöräily on kyllä mukavaa hyvässä säässä!

   Mukavaa tiistaita sinulle -A-! <3

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)