maanantai 12. huhtikuuta 2021

Alkuviikon ajatuksia
Heippa! 

Uusi viikko aluillaan ja ihanalla säällä alkoikin. Tein aamulla Nanan kanssa pitkän kävelylenkin ja tuli ihan kuuma kävellessä auringon lämmittäessä. Näitä lämpimämpiä säitä olenkin niin odottanut. Lauantaina olikin hetken maa valkoinen, kun taivaalta tuprutti isoja lumihiutaleita. Onneksi oli vain hetkellinen ilmiö ja lumet sulivat nopsaan pois. 

Ensimmäiset leskenlehdet ja krookukset näin tässä yhtenä päivänä lenkillä ollessa. Omalla takapihalla kevätkaihon kukkaset jo pilkistävät ja kohta saa odotella kukkasia avautuvaksi, kun ilmat alkavat lämmetä. 

Nyt kun kaikki lumet on sulaneet etu- ja takapihalta, niin kukkapenkkejä pitäisikin alkaa putsailemaan ja laittamaan kevät kuntoon. Orvokkeja ajattelin ostaa vähän etupihan kukkaruukkuun. Mukavaa puuhaa tiedossa siis. 


Laitatkos sinä orvokkeja näin keväisin pihalle tai parvekkeelle?


Mukavaa alkanutta viikkoa! 


💗

6 kommenttia:

 1. Kaunis kukkakimppu ja kyllä minä aion ostaa myös orvokkeja kun tässä pääsen kauppoihin. Minulla on kaikki penkit vielä haravoimatta ja siistimättä. Mutta kaikkihan on vielä edessäpäin pitää odottaa kuivempia kelejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila! :)
   Kuivemmalla säällä onkin parempi ryhtyä hommiin. Meillä takapiha on etelään ja kunhan vaan aurinko paistaa niin maakin kuivaa pian.

   Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Kauniita kuvia <3 Täällä ei ole vielä leskenlehtiä näkynyt. Kaksi krookuksen nuppua olen nähnyt. Laitan orvokkeja, mutta myöhemmin keväällä. Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Tarja! <3
   Orvokeista tykätään siis sielläkin.

   Aurinkoa viikkoosi! :)

   Poista
 3. Ihanan kesäisiä kukkia sinulla maljakossasi siellä. Kolme krookusta olen pihaltamme bongannut ja orvokkeja laitoin eilen pihalle. Sarviorvokkeja, vaalean violetteja. Useampan vuotena olen laittanut huhtikuun puolivälissä ja ovat menneet kesän yli. Saapa nyt nähdä onnistuuko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Täällä pilkistää jo pienet kevätkaihon kukkaset kukkapenkeissä. Ihanaa aikaa tämä kevät! <3 Tykkään niin, kun luonto herää taas talven jälkeen.
   Orvokkeja ajattelin kanssa huomenna käydä kukkakaupasta hakemassa.
   Harvoin olen saanut orvokit kestämään koko kesän kauniina.

   Mukavaa viikkoa sinulle Kaisu! <3

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)