tiistai 27. huhtikuuta 2021

Pientä piristystä

Moikka! 

No voihan sää, sanon minä! Mihin se keväinen ihana sää katosi. Tilalle tuli ihan syksyiset ilmat. Ostin orvokkeja takapihalle isoon ruukkuun ja olen jännännyt miten ne yön yli aina selviävät. Hyvin ovat jaksaneet onneksi. Etupihan orvokit odottaa kassissa sateen suojassa istuttamista. Jotenkin tyssäsi tuo into, kun sää muuttui niin viileäksi. 

Jotain piristystä piti saada sisälle tätä harmaata säätä ilostuttamaan ja kauppa reissulta kotiutin kimpullisen valkoisia krysanteemeja. Ilostuttavat nyt sitten toivottavasti pitkään tuossa olohuoneen pöydällä. Näistä viileämmistä päivistä ajattelin ottaa nyt kotona kaiken irti ja sainkin aloitettua vaatekaappien siivouksen, jota olen pitkään suunnitellut, mutta aina siirtänyt. 

Sitten onkin mukava istahtaa sohvan nurkkaan teekupposen kanssa telkkarin ääreen tyytyväisenä, kun on saanut jotain aikaiseksi. Hyvä fiilis!


Mitäs sinulle kuuluu? Jokos odottelet lämpöisiä kelejä?


Lämpöisiä säitä odotellessa mukavaa viikon jatkoa! 


💗


5 kommenttia:

 1. Kauniin krysanteemikimpun oletkin kotiuttanut 🤍 Orvokit minä tosiaan istutin meillä silloin lämpimän sään aikana, mutta sitten tuli nämä koleat kelit ja tuolla on pitkin pihaa haravointikasoja ja jaettuja (kompostiin menossa olevia) perennan raatoja odottamassa, että saan inspiraation ja kerään ne pois tuosta pihaa rumentamasta. Kaunista vappuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana kimppu ♥ Täältä mökiltä vappu tervehdys! Vähän lämpimämpää keliä toivoisin minäkin, mutta pääasia ettei ole enää lunta eikä sada.

  Hauskaa vappua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maikku! 💞
   Ihanaa, kun nyt ei ole satanut.
   Mukavaa mökkeilyä teille ja vapunpäivän iltaa! 🌸

   Poista
 3. Krysanteemit ovat kauniita ja kestävät hyvin maljakossa. Sulla on kaunis kimppu sekä maljakko.

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)