torstai 20. huhtikuuta 2017

Pehmoinen kuin pumpuli

Kävin tässä joku aika sitten eläinkaupassa meidän koiralle ostamassa shampoota. Sitä shampoota mitä ollaan käytetty ei ollut heidän hyllyssään enää, joten jotain uutta piti testata. Niitä siinä sitten myyjän kanssa valkkailtiin mikä olisi hyvä valinta entisen tilalle.

Tarjolla oli muutama sopiva vaihtoehto. Päädyin Nootien kosteuttavaan vitamiini E:tä ja manteliöljyä sisältävään warm vanilla cookie  tuoksuiseen shampooseen. Tästä sarjasta olisi ollut tarjolla monenlaisia tuoksu vaihtoehtoja. Vanilja tuoksui mielestäni kaikkein miedoimmalle ja omaan nenään sopivammalta. Myyjä sanoikin, että tuoksu säilyy turkissa useamman päivän ajan.

Shampoo pääsi testaukseen tässä yhtenä päivänä ja vähän jännäsin miten koirulin iho tähän reakoisi. Alkaisiko kutiamaan. Aikaisempi Paul Mitchelin mietotuoksuinen kaurashampoo sopi ainakin tosi hyvin.
Kiva vaniljan tuoksu leijaili kylppärissä koiraa pestessä.Turkin kuivaamisessa en huomannut mitään eroa entiseen. Kuivui ihan yhtä hyvin. Pesun jälkeen koiruli tuoksui niin vaniljaiselta ja turkki oli niin pehmeä. Ihan kuin pumpulia. Ihana! Meillä vierailleetkin ovat huomanneet koiraa silittäessään miten pehmeä turkki on.Eli hyvä ostos ja uusi tuttavuus tämä shampoo. Iho voi hyvin ja turkki on niin pehmoinen.

Pehmoiset päivänjatkot täältä!
4 kommenttia:

 1. Ihanan pehmoista päivää teillekin!
  Kiva, kun on turkki kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Taas mennään muutama viikko ja sitten uudet vaniljantuoksuiset pesut edessä.

   Poista
 2. Kiva, että löytyi hyvä ja ihanan tuoksuinen shampoo.
  Ihanat kuvat!😍
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3
   Hyvä oli, kun eka yrityksellä onnisti shampoo kokeilu. Kaikki ei aina välttämättä sovi herkkähipiäiselle. ;)
   Torstain jatkoja sinne myös!

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)