maanantai 2. tammikuuta 2017

Lomapuuhia ja mielenrauhaa

Loma viikon ensimmäinen päivä illassa. Maanantai päivä alkoi ihanan rauhallisesti sohvalla aamupalaa nauttien. Kynttilän valossa istuskelin ja telkkaria katselin. Siitä suihkuun ja rentoutumaan kampaajalle. Nautin niin aina hiustenpesun yhteydessä saamastani päähieronnasta. Tuntuu kuin ajatuksetkin taas kirkastuisivat, kun veri kiertää hyvin. Mukavaa oli taas rupatella kampaamotuolissa kuulumisia molemmin puolin mm. joulusta ja uudesta vuodesta. Kivat hiukset tuli taas. Näillä mennään seuraavat kahdeksan viikkoa. 

Kävin vähän kaupoilla kiertelemässä kampaamo reissun jälkeen ja löysin itselleni kivan ulkoilutakin alesta. Takkia en nyt niin olisi tarvinnut, mutta oli niin edullinen, että mukaan lähti. 

Käytiin ystävän kanssa koirien kanssa lenkillä ihanassa lumisateessa. Kyllä ihasteltiin valkoistuvaa maisemaa. Näyttää niin kauniilta, kun lumi peittää maan ja puut. Kunhan nyt vaan pysyisi.

Sitten värityspuuhiin.Kivoja nuo aikuisille tarkoitetut värityskuvakirjat. Väritys on kyllä sellaista mielenrauhaa. Muut ajatukset jäävät taa ja keskittyminen on vain siinä hetkessä. Kannattaa kokeilla, jos et ole kokeillut ja tykkäät värittää. Itselläni huonona puolena tässä puuhassa on niskan kipeytyminen, jos pitkään värittää. Vielä en ole sellaista asentoa löytänyt, jossa sitä ei alkaisi jossain vaiheessa tuntua. Täytyy värittää aina pieniä hetkiä kerrallaan. 

Kuva keikahti sivuttain : /Huomenna taas uusi päivä ja uudet puuhat. Ihanaa alkanutta viikkoa!


5 kommenttia:

 1. Värittäminen on kivaa! Minullakin on värityskirja. Sillä'värittää' kivasti mielenrauhaa itselleen!
  Illanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kiva suunnitella mitä värejä mihinkin kuvan kohtaan laittaa. Kirjat voivat olla samanlaisia, mutta väritetyt kuvat niin yksilöllisiä. Mukavaa illanjatkoa sinne myös!

   Poista
 2. Alennusmyynneissä en ole vielä paljon ehtinyt käymään.
  Jotain pientä olen kylläkin jo löytänyt.
  Ihania nuo aikuisten värityskirjat.
  Minullakin on yksi ja tyttärillä omat.
  Värittäminen on ihanaa puuhaa.
  Kivaa tiistai päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen innostuin taas värittelemään pitkästä aikaa. Aika menee kuin siivillä, kun siihen niin keskittyy. Meillä tyttärellä on myös oma kirja. Tykkää kanssa väritellä.
   Mukavaa tiistaita sinulle myös :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)