perjantai 13. tammikuuta 2017

Kirppislöytöjä ja hauska mandariinikynttilä

Se olisi perjantai ja viikonloppu alkamassa. Eilen kävin töitten jälkeen kierroksen kirpputorilla ja tällä kertaa en lähtenyt tyhjin käsin. Viime aikoina kirpparilla piipahtaessa ei olekkaan mitään tarttunut mukaan. Nyt löysin kivan puisen valkokehyksisen taulun johon saa laitettua kolme kuvaa. Yläreunaa kehystää teksti memories. Kehyksen nähdessäni ajattelin heti, tytär voisi tykätä tästä ja laittaa siihen jotkut kivat kuvat. Odotan innolla mitä siihen ilmestyy.



Sitten mukaan tarttui vielä pari hametta. Onlyn farkkuhame ja musta hame, jossa on hauska vino vetoketju ylhäätä alareunaan. Kivoja löytöjä tällä kertaa. 

Eilen illalla mies yllätti meidät hauskalla mandariini kynttilällä. Oli bongannut sen jostain netistä ja päätti kokeilla, kylläkin omalla versiolla. Ohjeessa oli käytetty kinkkurasvaa ja kynttilän sydän tulee mandariinin keskellä olevasta valkoisesta osasta. Mandariinin kuorimisessa on oltava tarkkana, että tämä keskiosa jää kiinni mandariinin kuoren toiseen puoliskoon. Mies sulatti puolikkaaseen kynttilän jämän kinkkurasvan tilaan. Kylläpä tuli hauska.



Tunnelmallista perjantai-iltaa ja alkavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva kirppis löytö.
    Kävin tällä viikolla kirppareilla ja mitään en löytänyt.
    Kiva mandariini kynttilä!
    Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Joskus tekee ihan kivoja löytöjä.
      Mukavaa viikonloppua sinulle myös!

      Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)