maanantai 9. tammikuuta 2017

Heräteostoksia

Kauppareissulla käydessä silmät tahtovat vilkuilla aina vähän alennusmyyntien suuntaan. Joskus löytyykin ihan kivoja juttuja. Usein tuppaa käymään niin, että jos vartavasten lähtee jotain etsimään niin varmaan ei löydä sitä mitä etsii. Parhaat löydöt tai ostokset tekee yleensä silloin, kun mitään ei ole varsinaisesti lähtenyt hankkimaan. 

Löysin tässä yhtenä päivänä itseni servettihyllyltä ja mikäs alemyynti siellä olikaan. Suurin osa serveteistä oli alennettu puoleen hintaan. No pitihän niitä varastoja täydentää, kun halvalla sai. Oli siellä hyllyllä muutama muukin innokas nainen servettejä hamstraamassa. ;) Taitavat tehdä hyllyihin tilaa uutuuksille, tiedä häntä, kun niin edullisesti myivät. 


Löysin vielä ihanan blingbling linnun. Olin sitä jo aiemmin vähän ohi mennessäni silmäillyt ja ihastellut. No niin, nyt se oli sitten hyvässä alessa ja sehän oli otettava mukaan meille. Nyt se ihastuttaa ainakin tällä hetkellä olemassaolollaan eteisen senkin päällä meitä. Eihän tuo jouluinen ole, eihän? Talvikoriste. ;) Mukavaa alkanutta uutta viikkoa sinne!


4 kommenttia:

 1. Hienoja servettejä!
  Minäkin olen alesta ostellut servettejä. Kyllä sitä aina
  tulee kaupoissa silmäiltyä alennus juttuja.😀
  Söpö tuo lintu. Sopii hyvin talveen!
  Kivaa illan jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Servettejä on kiva olla erilaisia.
   Nuo harmaan sävyiset miellyttää nyt kovasti omaa silmää.
   Illanjatkoja sinulle <3

   Poista
 2. Hyviä löytöjä! Itsekin hamstrasin servettejä lauantaina.
  Kivaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kiva,että teit kanssa servetti löytöjä.
   Mukavaa iltaa sinne :)

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)