torstai 15. joulukuuta 2016

Joulun ensimmäinen

Joulun ensimmäinen ihana amaryllikseni on aukaissut ensimmäisen vanansa kukkaset. On se vaan niin kaunis kukka. Valkoinen on ihan lempparini. Tämä yksilö ei ole kasvattanut varttaan vaan on pysynyt ihanan matalana. Kerran olen vähän sille vettä antanut. Kovasti jos sitä juottaa niin silloin tuppaa varsikin kasvamaan. Vielä toinen vana odottaa supussa. Pitkään antaa odottaa kukan avautumista, vaikka ihan saman oloisia olivat nuppuset sen saatuani.
Maljakossakin tämä kukka on niin kaunis. Kestääkin ihan mukavan kauan. Punainen amaryllis olisi kyllä niin jouluinen, mutta omaa silmää miellyttää tuo valkoinen versio kyllä enemmän.


Tänään olisi jo torstai. Miten nämä viikot menevät tällaista vauhtia. Viikonloppuna olisi tarkoitus hankkia loput lahjat. Toivottavasti löytyy kaikki, että ensiviikon saa rauhassa keskittyä pienin kotiaskarein joulun odotukseen.

Mukavaa päivää!
4 kommenttia:

 1. Kaunis!
  Minulla ei ole koskaan ollut Amaryllistä.
  Kyllä päivät menee nopsaa. 9 päivää jouluun!
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tänään töissä juuri mietittiin miten tämä joulukuu on mennyt näin nopeasti. Päivät ja viikot vain menevät vilauksella ohi. Aika voisi sitten hidastua joulunpyhinä. Jos itsekkin hidastaisi ja vaan olisi, menisikö se sitten hitaammin. Toivotaan!
  Mukavaa iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Valkoinen amaryllis on minunkin suosikki,parasta aikaa kotona on valkoisia amarylliksia kaksi. Toisen sain lahjaksi tyttäreltä jajoulukukiksi ostan sukulaisille ja ystäville valkoiset.Enää viikko sitten on ollaan jouluaatossa.Kiire taitaa tulla että ehtii kodin saada joulukuntoon.Hyvää alkavaa viikonloppua sinulle. T.eräs mummi

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä kaunis kukka. Kerrottuna vielä kauniimpi. Mukavaa alkavaa viikonloppua❤️

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)