keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Suodatinpussi tuunailuja

Tänään on ollut tosi kolea ilma. Mittari näyttää nollaa, mutta tuuli tekee ilmasta tosi kolean. Aamupäivästä asti olen palellut ja vaatteita lisäillyt. Kylmä vaan on. Lämmin tee onneksi vähän lämmittää oloa. Tajusin tuossa, että joulukorttejakin pitää alkaa pikku hiljaa miettimään. Kovasti tekisi mieli itse tehdä. Saas nähdä kuinka käy. Joinain vuonna olen ostanut valmiit kortit kaupasta ja sitten toisinaan tehnyt itse. Joka vuosi meinaa kyllä tulla kiire korttien kanssa, että saa postiin sillä halvemmalla hinnalla.

Sitten toisenlaiseen puuhasteluun, Oletko koskaan tehnyt suodatinpusseista esim. kransseja tms.?
Itse innostuin kerran kokeilemaan ja siitä sitten lähti suodatinpussi askartelu innostus. Helppoa ja hauskaa puuhaa. Tarvitaan vain suodatinpusseja, (itse käytin valkoisia) kuumaliimaa, sakset ja kohde mihin niitä haluaa liimata.Suodatinpusseista leikkasin "kaaria", jotka rypytin "kukaksi".Sitten vain kuumaliimaa haluttuun kohteeseen ja painoin kiinni. Olen päällystänyt kaksi paperivalaisinta, joista toinen meni lahjaksi ja toisen annoin vanhemmilleni. Valkoisen lampunvarjostimen uudistin myös tällä tavalla. Styroxpalloista tuli myös hauskoja koristeita, joista osan laitoin roikkumaan olohuoneen lamppuun ja osan makkariin.

Kannattaa kokeilla, mukavaa puuhaa :)

Nyt pötköttelemään ja viltin alle lämmittelemään telkkarin ääreen, toivoen, että tämä vilu helpottaa.4 kommenttia:

 1. Ihania suodatinpussi askarteluja!
  Olen tehnyt suodatinpussi kransseja.
  Kivaa illan jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sari.
  Mukavaa illanjatkoa sinullekkin <3

  VastaaPoista
 3. Meilla on olohuoneessa yksi semmoinen suodatinpussista tehty tosi kaunis valaisin sain sen lahjaksi. Hyvaa illanjatkoa sinulle Sari.

  VastaaPoista
 4. Kiitos <3 Kiva, kun tykkäät. Niitä on mukava tehdä! Illanjatkoja sinne myös!

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)