maanantai 12. joulukuuta 2016

Piparipullaa kolmella tapaa

Eilen sunnuntaina tekaisin pullataikinan ja päätin tehdä piparipullia. Muistelen tehneeni niitä kyllä joskus aikaisemminkin jouluksi, mutta siitä on kyllä aikaa. Jaoin taikinan kolmeen osaan ja tein kolmen mallisia pullia. Ihan perinteisiä pyöreitä, joihin painoin piparin muotilla päälle, kierrepullia ja korvapuusteja piparitaikinalla. Ihan kivan makuisia, jouluisia. Osan pullista pakastin ja osa syödään samantien.

Pipareita paistoin samalla myös, kun edelliset loppuivat melkein samantien. Täytyy varmaan laittaa niitä vähän säästöön jouluksi tai sitten meillä paistellaan niitä vielä kolmannen kerran. Keksejä meillä on muuten tosi harvoin. Silloin ostetaan, kun on jotkut kekkerit. Joulun aikaan piparit kyllä maistuu.

Tänään työpäivän jälkeen ehdin hetkeksi kotiin ja sitten suunnistan illaksi koulutukseen. Siinähän tämä päivä sitten onkin.Mukavaa alkanutta uutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköisiä pullia olet paistanut.Itse paistoin tänään muutaman joulutortun päiväkahville .Mukavaa päivänjatkoa sinulle ! T.eräs mummi

    VastaaPoista
  2. Hei Mummi <3 Kiitos. Torttuja on kiva, kun niitä voi paistaa vaikka vain muutaman kerrallaan valmiista levyistä. Hyviä ovat. Mukavaa illanjatkoa sinne!

    VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)