keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Harrastuksia ja ajatuksia

Vuoden 2016 viimeisiä päiviä mennään ja olo on aika paikalleen jämähtänyt, osaksi varmaan raskaiden (mutta, niin hyvien) jouluherkkujen ansiosta. Ensiviikolla olisikin tarkoitus käydä taas lataamassa kuntosali korttia. Hyvin alkanut uusi harrastus vähän lopahti tässä loppuvuotta kohden, kun flunssa pöpö kiusasi. Nyt taas innolla kuntoilemaan.

Koiran kanssa tulee käveltyä ja metsäretkiä tehtyä. Siinä saa samalla nauttia ulkoilusta ja luonnosta. Mies on tällä hetkellä meistä se ahkerampi metsässä kulkija ja minutkin houkuttelee usein mukaan, vaikka sohva välillä kutsuisi enemmän. Käveleminen on myös mukavaa puuhaa, kun on juttukaveri matkassa. Pitkäkin lenkki hurahtaa huomaamatta jutellessa niitä näitä.


Uusi vuosi on monelle lupauksien aikaa, joita tulee tehtyä tulevalle vuodelle. Itse en ole kovin ahkerasti niitä tehnyt. Nyt, jos jokin lupaus tai ennemmin ajatus pitäisi ensivuodelle antaa olisi se varmaan omasta hyvinvoinnista huolehtiminen. Kuunnella omaa kehoa ja tehdä enemmän asioita, jotka lisäävät hyvänolon tunnetta ja saavat kropan voimaan hyvin. Kukaanhan ei tee näitä asioita meidän puolesta, vaan vain me itse voimme niihin vaikuttaa. ;)


Minkäslaisia harrastuksia sinulla on tai on suunnitteilla?
Teetkö uudenvuoden lupauksia?

Tällaisia ajatuksia tänään keskiviikkona :)


2 kommenttia:

 1. En tee uuden vuoden lupauksia.
  Mutta ensi viikolla pitää alkaa liikkumaan taas ja syömään kevyemmin.
  Joulusta on vieläkin ihan ähky olo.
  Uusi vuosi vielä herkutellaan ja sitten saa herkuttelu vähentyä.
  Katsotaan miten käy...
  Kivaa illan jatkoa!😊❤

  VastaaPoista
 2. Samoilla ajatuksilla täällä juu, uutena vuotena vielä herkutellaan ja vähän ensiviikolla tyttären syntymäpäivän kunniaksi. Sitten jätetään herkuttelu vähemmälle. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)