tiistai 12. tammikuuta 2021

Talven tunnelmissaHeissan!


Mitäs sinulle kuuluu?

Täällä on vuosi alkanut vuorotteluvapaata aloitellen. Mukava on ollut heräillä hitaasti aamuihin ja aloitella päivää omaan tahtiin. Maisema tuolla ulkona on niin satumaisen talvinen, että ikkunasta on tullut aamuisin sitä aina ensimmäiseksi ihailtua. Lunta tupruttaakin tällä hetkellä täällä kovasti ja sitä onkin jo aika paljon kertynyt maahan. Tänään olen vain pysytellyt sisäpuuhissa, kun ei tuonne ulos kovasti mieli tee lenkkeilemään nyt, kun lunta tulee tuulen kera. 


Talvisia tunnelmia on meillä täällä sisälläkin vähän, kun alesta löysin ihanan valkoisen auton kera kuusen. Autoon tulee ajovalot pattereilla ja ai, kun on niin söpö, että! Vai mitä olet mieltä? Joulukoristehan tuo on, mutta en raaskinut sitä heti kaappiin laittaa, vaan ajattelin sen sopivan vielä ihan kivasti tuohon lyhdyn kaveriksi tunnelmaa tuomaan pimeneviin iltoihin. Olkoon siinä nyt hetken ilahduttamassa. 

Kovasti ei tänä vuonna ole aleja tullut katseltua ja tämäkin ale-löytö tuli vastaan, kun ystävän kanssa käytiin syömässä ja samalla piipahdettiin yhden jouluajan liikkeen alennuksia samalla kurkkaamassa. 


Ostatkos sinä alesta joulukoristeita seuraavaa joulua ajatellen?


Mukavaa talvista viikkoa ja pysyhän terveenä! 


💗6 kommenttia:

 1. Kiva alelöytö. Kyllä minä ostan aina joka vuosi jotain alesta nyt kun voi mökille myös viedä ja tulee vietyä. Lunta on täälläkin niin paljon että kuulemma ole Suomen korkeimmat nietokset jopa lapissa on vähemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä niin tuosta autosta!
   Ale myyntejä on kyllä järkevä hyödyntää.
   Lunta on kyllä nyt tosi paljon. Niin kauniit maisemat!

   Mukavaa viikonloppua sinulle Nila! ❤️

   Poista
 2. Suloinen auto, ilman muuta tuon kuului päästä alesta 🤍 Lunta on tullut ihan tuhottomasti ja sitä on todella paljon, eli Suomen korkeimpia, kuten Nilakin tuossa kommentoi. Riittäisi jo tältä talvelta tuo lumen tulo. Mutta vielähän se ehtii. Mutta sinulla on ihana vaihe menossa, kun saat ottaa pitemmän aikaa rennosti ihan luvan kanssa 🤍 Leppoisia vuorotteluvapaapäiviä sinulle 🤍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta on kyllä satanut tosi paljon. Juu tämä on jo ihan riittävä määrä. Toivotaan, että pysyy pikku pakkanen pitkään, ettei saada kuitenkaan loskakeliä.
   Kiitos sinulle Satu! ❤️
   Mukavaa viikonloppua! ❄️

   Poista
 3. Ihana auto <3 Kyllähän tuota voi käyttää koko kevään. Tänne ei lunta riittänyt nyt viimeisen myräkän myötä, mutta sitä oli täällä jo ihan tarpeeksi. Kova tuuli oli kylläkin. Minä kävin Blossomin popupmyymälän alessa ja ostin kassillisen erilaisia tuikkuja. Annan niitä sitten lahjasi. Tosin taitaa varastossa olla kassillinen vielä edellisen joulun jälkeenkin ostettuja tuikkukippoja. No ehkä ne löytävät vielä kodin. Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aleja kannattaa kyllä hyödyntää ja tuikkujahan tarvitsee aina. Onneksi eivät mene miksikään ja voi poltella sitä tahtia kun haluaa! 😊 Tuo lahja idea on kiva! Tuikut ja tuikkukipot sopivatkin hyvin yhteen!

   Mukavaa sunnuntaita ja uuden viikon aloittelua sinulle Liisa! ❤️

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)