maanantai 4. tammikuuta 2021

Joulu 2020 ja hyvää uutta vuotta!Moikka!

Hyvää uutta vuotta 2021! Uuden vuoden ensimmäisiä päiviä mennään ja talvi saatiin myös tänne etelään. Vuosi alkoi siis kivoissa merkeissä. Uutta vuotta vastaan otettiin ihan kaksin kotosalla herkutellen ja ikkunasta raketteja katsellen. Jaksoin jopa valvoa vuoden vaihtumiseen saakka. 

Joulu vietettiin myös kotosalla. Pukki toi kivoja paketteja ja joulun ruoista nautittiin kolmisen päivää. On ne vaan niin hyviä.Suklaata on tullut syötyä ihan liikaa ja vielä on monta rasiaa jäljellä. Sohvaa tuli joulupyhien aikaan kulutettua oikein urakalla ja monta jouluelokuvaa tuli katsottua. Ei kiire minnekkään. Ihan parasta. 
Joulupöydän kattaukset on ihan mielipuuhaani joulun aikaan ja tänä vuonna en mitenkään etukäteen suunnitellut niitä, vaan ne syntyivät siltä istumalta. Olin kyllä aiemmin ostanut Rustasta rullan leikattavaa kaitaliinakangasta ja siitä leikkasin jokaiselle oman tabletin toiseen kattaukseen. Kynttilät tuo aina juhlan tuntua pöytään ja niitä pitää aina olla. Kaapin kätköistä sitten kaivelin muut somisteet. 

Joulu meillä vielä näkyy täällä ja kuusi saa olla vielä loppiaiseen. Tontut alkavat pikku hiljaa hipsiä vuorollaan kaapin kätköihin.Ikkuna tähdet saavat vielä olla paikoillaan  ja antaa tunnelmaansa. 


Jokos siellä on joulu siivottu pois?


Mukavaa alkanutta uutta vuotta sinulle ja kiva, kun piipahdit!


💗


10 kommenttia:

 1. Ompa teillä ollut kaunis kattaus ♥ Meillä joulu siivottiin pois viikonloppuna. Mukavaa tammikuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku! <3
   Joulu meilläkin nyt jo siivottu pois,vain ikkunatähdet ja pienet pattereilla toimivat "valoketjut" tuovat talvista tunnelmaa.

   Mukavaa tammikuun alkua sinullekkin! :)

   Poista
 2. Kaunis kattaus <3 Minulle myös on aina tärkeää, millaisen kattauksen laitan. Minä en tietyistä syistä jaksanut laittaa paljoakaan joulua, vaikka olenkin jouluihminen. Tietysti meillä oli joulukuusi, tosin tänä vuonna pöytämallinen, jonka hankin jo paljon ennen joulukuuta. Isoa kuusta en sitten laittanutkaan. Joten kaikki valot ym härpäkkeet on vielä paikoillaan. Ehkä ne huomenna saa lähteä. Mukavaa alkanutta vuotta 2021!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Liisa! <3
   Valoja en vielä raaskinut laittaa pois ja ne saa meillä olla vielä ainakin tämän tammikuun.Pöytämallinen kuusi on myös kiva joulun tuoja.
   Kaikkea hyvää toivon sinulle nyt alkaneeseen uuteen vuoteen!<3

   Poista
 3. Kauniita kuvia <3 Meillä ei ole vielä siivottu joulua pois. Tuntuu, etten oikein raskisi vielä siivotakkaan :D Perinteisesti joulukuusi ja koristeet siivoillaan pois loppiaisena, mutta taidan jättää viikonlopulle. Siivoilu on niin iso homma etten taida joululoman viimeistä päivää käyttää siihen. Kaikkea hyvää alkaneeseen vuoteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja!>3 Tuo on kyllä totta, että välillä ei raaskisi millään luopua joulun tunnelmasta. Toisinaan sitten koti avartuu taas, kun joulukuusi ja muut jouluiset jutut laittaa pois.

   Toivottelen sinullekkin kaikkea hyvää uuteen alkaneeseen vuoteen! :)

   Poista
 4. Kylläpä olet kauniit kattaukset loihtinut 🤍 Tuota leikattavaa kaitaliinaa en huomannutkaan, kun jouluisia tabletteja etsin Rustasta, mutta ehkä jouluksi sitten :) Joulun poissiivoaminen saa odottaa ensi viikonloppuun, pidän loppiaisen vapaapäivänä:) Mukavia hetkiä alkaneeseen vuoteen 🤍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sinulle Satu! <3
   Ihanaista alkanutta uutta vuotta sinulle! :)

   Poista
 5. Kaumis kattaus. Hyvää alkanutta vuotta 2021 ja hyvää loppiaista.💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Ritva!<3

   Hyvää alkanutta uutta vuotta sinnekkin!:)

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)