keskiviikko 20. tammikuuta 2021

Liikuntaa ja ihastelua
 Hei vaan talviseen keskiviikkoon! 

Täällä on nautittu täysillä talvisesta säästä. Pakkanenkin lauhtui onneksi vähän ja ulkona ei niin posket palellu. Tänään paistaa niin ihanasti aurinko, että pakko oli muutama kuva tännekkin tallentaa muistoksi tästä lumimaisemasta.Niin kaunista on kaikkialla. Reippailemassa on tullut käytyä useampana päivänä ja toisinaan kaksikin kertaa päivässä. Äidistä olen saanut mukavan  lenkkiseuralaisen ja tietysti Nanan kanssa on myös tullut pikku lenkkejä tehtyä. Toinen vaan niin palelee tassuista, että ei kovin pakkasella tykkää pitkään ulkoilla. Jotkut tossukat pitäsi tässä neuloa ja kokeilla auttaisiko.

Eilen laitoin pitkästä aikaa monot jalkaan ja kipaisin suksineni ja sauvoineni hiitoladulle, Meiltä lähtee tästä ihan kodin vierestä ladut eli ladulle pääsee parissa minuutissa kotiovelta. Selkä kesti ihan kivasti tuon pienen ensimmäisen hiihtolenkin eli ladulle tulee lähdettyä kyllä uudelleenkin. Hiki tuli kyllä sivakoidessa, vaikka vauhti ja matka ei kyllä päätä huimannut. Siitä se lähtee! 


Tykkäätkö sinä hiihtämisestä?


Nyt ajattelin lähteä pullataikinan tekoon ja yllättää miehen tuoreella pullalla, kun kotiin töistä palailee! 


Mukavaa talvista viikkoa kaikille! 


💗6 kommenttia:

 1. Kauniita talvisia kuvia 💙 Kyllä tykkään hiihtämisestä. Aivan liian harvoin tulee käytyä sivakoimassa. Latuja täällä meidän tanhuvilla kyllä piisaa. Sinulla on kyllä hieno tilanne, kun latu on niin lähellä. Hyviä hiihtoreissuja ja maukkaita leipomuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Tarja!<3
   Siitä on pitkä aika,kun minäkin viimeksi sukset olen ladulle vienyt.

   Mukavaa talvista viikkoa sinne! :)

   Poista
 2. Minä olen laiskistunut mitä tulee hiihtämiseen. Vuosia sitten saatoin pohjoisessa hiihdellä jopa 300 km viikosssa. Minulla on perinteiset sekä luistelusukset. Vuosi sitten ostin karvapohjasukset. Häpeäkseni kävin kerran hiihtämässä. No ehkä tuo luisteluhiihto on enemmän mieleeni. Ehkä vielä tässä joku päivä lähden sivakoimaan. Mukavaa sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Olepas sinä pitkiä matkoja hiihdellyt.:)
   Minun sukset on aikaa jo nähneet, mutta ihan hyvin toimivat. Luistelusuksia olisikin kiva päästä kokeilemaan.

   Kivoja hiihtoreissuja sinulle Liisa, jos sivakoimaan innostut! <3

   Poista
 3. Upeita kuvia! Hiihtäminen ei ole koskaan kuulunut minun lemppareihin. Nythän se on ihan trendilaji. Ja tosi hyvä liikuntamuoto.
  Mukavia tammikuun loppupäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Anne! <3
   Hiihtäminen on kyllä tosi kokonaisvaltainen liikuntamuoto.

   Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle!

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)