torstai 1. kesäkuuta 2017

Vihdoin valmis

Viime viikonloppuna tuli touhuttua pihalla paljon ja saatiinpa paljon aikaiseksikin. Mies tuli jeesaamaan kivien pesussa ja saatiin loput kivet yhdessä pestyä ja nopsempaa valmista. Oltiin kuin kullanhuuhtojia konsanaan. On kyllä ihanaa, että homma on vihdoin valmis. Aika urakka oli, mutta sen arvoista. Noin kaksikymmentä metriä uutta reunusta valmiina.

 Kasvejakin on alkanut nousta jo kivasti. Osassa on jo kukkasiakin. Täytyy vaan toivoa, että halla ei vie niitä. Sen verran viileäksi on tuo ilma yöllä mennyt.Tässä muutama räpsy valmiista reunuksesta.
Viime sunnuntain vietinkin melkein kokonaan pihalla.Täällä oli ihan mahtavan lämmin ilma ja aurinko paistoi. Maalasin terassin yläkaiteet, kun vanha maali oli jo mennyt niin huonoon kuntoon. Kiva, kun sai senkin tehtyä, kun ilma suosi.

Nyt on kyllä niin viileää, että kesäkukkiakin olen varuiksi kantanut yöksi sisään siinä pelossa, että paleltuvat. Toivottavasti ilmojen viilentyminen on lyhytaikaista ja päästään taas nauttimaan kesäisistä keleistä.

Mukavaa päivää kaikille!

💕

P.s. Vielä ehdit mukaan ARVONTAAN. Osallistumaan pääset tästä !
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

8 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää!
  Kivien pesussa on hommaa, mutta on se sen väärti!
  On tosi kylmä tuuli ja aamupäivällä tuli vähän vettäkin. Nyt paistaa aurinko, mutta kylmä tuolla ulkona on. En ole kesäkukkia siirtänyt mihinkään...toivottavasti ei kylmene enempää.
  Hyvää alkanutta kesäkuuta!💕😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3
   Täällä aamu alkoi ihan aurinkoisena, mutta jo aamupäivällä alkoi tuulla ja sitten alkoi sade. Loppupäivä olikin sitten sateen ja auringon vuorottelua. Kylmä on!
   Nuo minun ahkeraliisat ei tykkää viileästä selvästi. Vähän ovat viileästä kärsineet. Täytyy toivoa, että säiden lämpeneminen saa ne piristymään.
   Mukavaa alkanutta kesäkuusta sinnekkin! :)

   Poista
 2. Onpa tyylikäs reunus nyt! Mahtavaa kesäkuun alkua!

  VastaaPoista
 3. Hieno reunus!! Kivaa kesäkuun alkua..koleudesta huolimatta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3
   Kyllä on ollutkin nyt koleaa. Toivottavasti pian säät taas helli meitä. Mukavaa kesäkuun aloitusta sinullekkin!

   Poista
 4. Kiitos paljon Maiccu! <3
  Tykkään siileistä tosi paljon!
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)