maanantai 1. helmikuuta 2021

Kori käsitöille

 


Hei vaan talvisen viikon alkuun!

Mukavassa pakkassäässä on tämä viikko alkanut. Lunta on sadellut lisää ja ulkona näyttää taas niin kauniille, kun puut ovat saaneet taas lunta yllensä. Kävelemässä on tullut käytyä ja hiihtämässäkin ja samalla saanut ihastella tuota luontoa ympärillä. Aurinkokin yrittää vähän pillkahdella. 

Kotona on tullut telkkaria katsellessa neulottua aika paljon ja liikunta onkin ollut hyvää vastapainoa tälle puuhalle. Neulomuksille löysin kivan korin Tokmannilta tässä hiljan, kun siellä piipahdin. Uusia koreja oli tullut myyntiin ja niitä piti tietysti vähän lähempää tutkailla ja sellainen sitten lähti meille  mukaan.Ulkonäkö miellytti silmää ja kori sopii myös meidän olohuoneeseen hyvin. Koreja oli kahta kokoa ja ostin niistä isomman. Koria oli saatavana myös mustana. 

Nyt pysyy langat ojennuksessa omassa korissaan. Uusia lankoja saakin kohta käydä ostamassa. Tyttärellä olisi tilauksessa unikko-aiheiset villasukat. Pitää yrittää osaisiko tehdä!


Mukavaa alkanutta viikkoa!


💗
9 kommenttia:

 1. Kiva kori!
  Heleää helmikuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! :)

   Mukavaa pakkasviikonloppua sinulle! <3

   Poista
 2. Kiva kori <3 Mulla ei pysy lankakorit järjestyksessä :D Mukavaa helmikuun alkua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minullakin on lankoja ollut siellä täällä, mutta nyt olen saanut aika hyvin niitä käytettyä ja langat alkaa olla vähissä.

   Mukavaa helmikuun alkua sinullekkin! <3

   Poista
 3. Kiva kori, minulla on vähän missä sattuu keskeneräinen työ usein olohuoneen pöydän alla 🤗
  Ehkä pitäisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu minullakin keskeneräinen työ seuraa aina sinne missä sitä kulloinkin teen. Usein juuri olohuoneen pöydällä tai sohvalla odottaa taas neulojaansa. Nyt olen pitänyt tuossa korissa.

   Mukavaa talvista viikonloppua sinulle! <3

   Poista
 4. Kiitos, minäkin ihastuin siihen heti, kun sen näin. Isot käsityöt ei tuonne kyllä mahdu, mutta esim. villasukkien tekoon se on oikein passeli. :)

  Mukavaa talvista alkavaa viikonloppua sinulle! <3

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)