perjantai 5. helmikuuta 2021

Kinkku-juustokääröt


Moikat pakkaspäivään!

Olen täällä tänään leiponut kinkku-juustokääröjä miehelle herkuksi kera kahvin, kun hän palailee töistä. Ei noita ihan juustosarviksi voi sanoa, joten saivat nimekseen kinkku-juustokääröt. Pakkasessa oli vielä muutama lehtitaikinalevy, joten ne sulatin ja sillä aikaa tutkailin jääkaapin antimia, että mitä levyt saisivat sisäänsä. Kinkkukuutiot ja juustoraaste kuullosti hyvältä ja näillä sitten täytin levyt. 

Sulaneet levyt leikkasin pituussuunnassa kulmasta kulmaan halki kolmioksi. Kolmioiden leveää päätä vähän käsillä levitin isommaksi.Tähän sitten täytteet ja käärö rullalle. Haarukalla pistelin muutaman reijän taikainan päälle ja lopuksi vielä voitelu kananmunalla. Uuniin paistumaan 225 asteeseen siksi aikaa, että kääröt on kullanruskeita. Nopsa ja helppo herkku oli valmis kahvin kaveriksi nautittavaksi.

Olen yllättänyt miehen lähes päivittäin, jollain herkulla, kun on töistä palaillut. Kiva on ollut miettiä mitähän sitä tänään keksisi. Nyt, kun itselläni on aikaa, niin tällainen on mahdollista ja on kiva ilahduttaa toista työpäivän jälkeen. 


Leppoisaa viikonloppua kaikille!


💗


4 kommenttia:

 1. Heh, aika hauska sattuma! Eilen mietin, että pitäisi tehdä juustosarvia. :D Mutta nyt nämä kuvat nähtyäni vakuutuin, että niitä on pakko tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoissa ajatuksissa ollaan siis oltu! :)
   Tällaiset leipomukset on niin nopsia ja helppoja toteuttaa.

   Mukavaa viikkoa sinulle -A-! <3


   Poista
 2. Oi miten herkullisen näköisiä. Minä leivon joka viikko sämpylöitä ja jotain makeaa. Nyt tällä viikolla en leiponut makeaa kun pakkasessa oli vielä voisilmäpullia. Ihana sinä kun haluat näin mukavasti miehesi yllättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Tuoreet sämpylät on niin hyviä.
   Kiva on keksiä aina jotain pientä ilahdutukseksi.Tulee hyvä mieli itsellekkin! :)

   Leppoisaa viikkoa sinulle Nila! <3

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)