sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Pientä söpöä


 Hei vaan!

Joulu lähenee. Enää muutama päivä aattoon. Paljon on vielä joulua varten tekemättä, mutta kaikki hoituu kyllä ajallaan ja omalla painollaan. Lahjat on lähes kaikki hankittuna, vain paketointi vielä odotaa. Siivousta aloittelen huomenna pikku hiljaa. Tänään kuitenkin otan ihan rennosti ja vain suunnittelen tulevaa. 

Sain perjantaina ihanan pienen söpön hyasintin, jonka sipuli oli kauniisti glitteröity. Luulisin, että alla on myös vaha. Kiva idea tämä tällainen. Näyttää ihan erilaiselta, kuin mullassa ollessaan. Hyasintin tuoksu on yksi joulun tuoksuista, vaikkakin meillä harvoin hyasintteja on, juurikin tuon tuoksun takia. Yksi menee kyllä kerrallansa, mutta useampi on sitten jo tuoksultaan liikaa. Kauniita kyllä ovat.Tämä pieni söpöläinen pääsi pieneen valkoiseen astiaan odottelemaan avautumistaan. 

Joulun kukkasista tykkään myös kovasti valkoisista amarylliksistä. Ostin tässä viikolla yhden kotiin kauppareissulta ja ajattelin sen olevan valkoinen, mutta yllätykseksi hieman avautuessaan se osoittautuikin vaaleanpunaiseksi. Kaunis on myös tässä värissään. Tykkään! Eli ihan kiva yllätys!


Jokos sinä olet joulukukka ostoksilla käynyt?


Mukavaa ja rentoa joulun odotusta ja kiva, kun piipahdit!


💗

2 kommenttia:

 1. Onpa sievä tuo hyasintti!
  Itse pidän valkoisesta amarylliksesta myös, varsinkin leikkokimpussa. Hyasintissa tuoksuu joulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin! Kiva tuollaisena versiona.
   Amaryllis leikkona on myös kaunis! 😊

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)