perjantai 4. joulukuuta 2020

Jouluyllätykset 

Moikka joulukuuhun!

Joulukuu on startannut muutama päivä sitten. Ihana odotuksen kuukausi. Jouluaattoon on vielä tovi matkaa, mutta jo kivasti alkaa tuntua jouluiselta. Tähdet loistaa ikkunoissa, kynttilät syttyy ja muutama lahjakin on jo hankittuna. Luntakin on vähän maahan sadellut. Tunnelma kohdillaan.

Joulukalenterin luukut on monessa kodissa jo auenneet ja minkäkin täällä olen arpakalenteria neljän luukun verran jo raaputtanut. Tyttärelle tein taas joulun odotukseen kalenterin. Ostin tällä kertaa valmiit kivat pussukat, joihin sai kätevästi kätkettyä jouluisen yllätyksen jouluun asti avattavaksi. Hommaa näissäkin oli aluksi, kun kaikki 24 pussukkaa piti taitella ja koota valmiiksi. Sitten vielä numerolaput ja nauhat kiinni ja yllätykset olivat piilossa. Kivaa puuhaa! 


Onkos sinulla kalenteri joulun odotukseen?


Mukavaa joulun odotusta kaikille! 


💗


9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 Kuvissa on ihana jouluinen tunnelma <3 Meillä on tyttärillä joulusukat. Joulukalenterikynttilä ilahduttaa meitä kaikkia olohuoneessa. Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpöinen kiitos Tarja K! <3
   Joulusukkat on ihania!

   Mukavia kynttilän poltto hetkiä teille ja joulun odotusta! :)

   Poista
 2. Tuo yllätyspussikuvio on kyllä hauska, kaunis ja käytännöllinen joulun odotukseen! Minulla on tyttären minulle muutama vuosi sitten askartelema kalenteri ja hänellä itsellään tänä vuonna vain kaupasta ostettu Oreo-kalenteri, kun äiti oli saamaton ja ei edellsivuosien tapaan saanut aikaiseksi hankkia pikkuyllätyksiä joka päivälle, kuten edellisvuosina... Mukavia joulukuisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei jaksa ja ei tarvitsekkaan! Oreo-kalenteri kuullostaa hyvälle.

   Kiitos sinulle Satu ja mukavia joulun odottelu päiviä sinullekkin! <3

   Poista
 3. Tunnelmallista joulunodotusta!💜

  Poikkeaako sinun joulunvietto jollain tavalla tänä vuonna?

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmin! <3
   Joulun suunnitelmat ovat vielä auki. Seuraillaan tilannetta mihin suuntaan tämä tilanne etenee. Toivotaan, että tilanne alkaisi pian rauhoittua!

   Mukavia joulukuun päiviä sinulle ja kiva, kun vierailit täällä! :)

   Poista
 4. Ihana kalenteri, ihana kuosi pusseissa! :) <3 Tänä vuonna olen ilmeisesti ollut erityisen kiltti ;) koska minulla on 3 joulukalenteria; Fazer, kuvakalenteri sekä Milka. Mukavaa joulun odotusta! 🎅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihastuin itsekkin noihin kuoseihin. Oi, sinulla onkin monta luukkua avattavana. 😊
   Mukavaa joulun odotusta sinullekkin -A-! 🎄

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)