lauantai 13. kesäkuuta 2020

Kesän ensimmäinen






Heippa kaikille!

Mukava kesäinen viikonloppu alkanut ja eilen vietettiin kesän ensimmäistä piknikkiä omalla takapihalla. Tykkään niin piknikeistä. Mitään ihmeitä ei tarvitse olla pikinik"eväinä", vaan ihan jo ulkona syöminen on vaan niin mukavaa. Rentoa oleilua ja vatsan täytettä. 

Piknikille laittelin meille miehen kanssa salaattia, vesimelonia ja pensasmustikoita. Herkuteltiin myös karkeilla ja sipseillä kera dipin. Viinilasillinen sai kerakseen mansikoita. Ihan huippu aloitus viikonlopulle. 

Vietelläänkö siellä piknikkejä?

Piknikit on mukavia ihan vain kotosallakin. Onnistuu niin pihalla, kuin parvekkeellakin ja hei, miksi ei, vaikka olohuoneen lattialla. Monta piknikkiä mahtuu vielä tähän kesään. Viikonloppua jatketaan täällä nautiskellen aurinkosta ja vähän siinä sivussa tehdään kotihommia. 


Rentoa viikonloppua! 


💗




10 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja ihanat herkut. :) Piknik omalla pihalla on aivan mahdottoman hyvä idea! Voi upottaa varpaat nurmeen, nauttia auringon säteistä ja linnun laulusta....mutta ei tarvitse lähteä minnekään. ;) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3
      Juu, aina ei tarvitse lähteä jonnekkin muualle, vaan onnistuu kotonakin oikein hyvin. :)

      Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle -A-!<3

      Poista
  2. Kyllä vain, viimeksi lauantaina. Piknikit kuuluvat kesään.
    Ihanaa juhannusviikkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piknikit on niin mukava kesän juttu!
      Ihanaa juhannuksen odottelua Maikku! ❤️

      Poista
  3. Oi mitkä herkut🍓🍓🍓Ihanaa kesää Sari🍓🍓🍓

    VastaaPoista
  4. Kylläpä kuullostaa houkuttelevalta!
    Hieman erilaisella piknikillä ollaan käyty vuosittain Porin Jazzeilla jo ties kuinka kauan. Nyt tuli tauko tuohon perinteeseen.
    Täytyypä tehdä pieniä retkiä piknik-hengessä.
    Aurinkoista juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on monen kesä erilainen, kun jää tutut tapahtumat väliin. Paljon on onneksi kivoja piknik paikkoja, missä voi viltin levittää ja nautiskella eväistä.

      Kiitos Anne ja lämpöistä juhannusviikkoa sinulle! 🌸☀️

      Poista
  5. Hyvältä näyttää tarjoilut. harvoin tulee käytyä piknikillä. Jossain etelässä meren rannalla auringon laskiessa viinipullon ja pikkusyötävien kanssa. Se on niin mukavaa. Ihanaa elokuuta <3

    VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)