sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

KuulumisiaMoikka! 

Niin se vaan vierähti toukokuu ja kesäkuuta mennään jo. Viime kirjoittelusta on jo aikaa ja siihen on osittain syynä työhön paluu sairasloman jälkeen. Illoissa ei ole ollut energiaa kovinkaan paljoa muuhun,kuin työpäivästä palautumiseen huilaillen. Kesä ja aurinko on saanut jo kuitenkin vierailemaan puutarhalla ja hankkimaan pihalle ihanaisia kesäkukkasia. On se vaan niin ihanaa. Pihapuuhatkin onnistuu jo jotenkin ja se piristää mieltä kaiken tämän selän tuoman tekemisen rajoittumisen myötä. Arki normalisoituu ja se on tervetullutta. 

Viime viikonloppuna söin ensimmäisen kerran aamupalan ulkona takapihalla ja olipa niin mukava aamun aloitus. Linnut lauloi ja aurinko lämmitti. Kesässä siinä on sitä jotain. 


Kaikenlaista muutakin on mahtunut näihin kuluneisiin viikkoihin. Ollaan vietetty ristiäisiä ja pakkailtu tavaroita tyttären Helsingin kodista. Tyttären muutto takaisin samaan kaupunkiin meidän kanssa lämmitti niin meidän vanhempien sydäntä, kun matkaa ei ole pitkästi vierailla puolin ja toisin. 


Mitäs sinulle kuuluu, miten sinun kesäsi on alkanut?


Nyt toivottelen kaikille mukavaa sunnuntaita ja lähden tästä ruoan laittoon!  💗8 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia!
  Kyllä se kesä tässä vähitellen on päässyt käyntiin. Lähinnä kukkien merkeissä. Töitä vielä tehdään ja lomaa jo odotellaan...
  Aurinkoa päiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! 😀
   Nyt saadaankin nauttia lämpöisestä kesäsäästä.
   Lomaa täälläkin odottelen...
   Ihanaista keskiviikkoa! ☀️

   Poista
 2. Upeat kuvat♥ Olipa kiva että saitte tyttären lähemmäs asumaan! On kyllä ihana kun kesä on kunnolla alkanut:) Aikaa saa kyllä pihalla/luonnossa hyvin kulumaan:) Leppoisaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos paljon Päde! ❤️
   On se niin mukavaa, kun tytär muutti lähelle.
   Ulkona tulee taas tosiaan vietettyä enemmän aikaa.

   Mukavaa viikkoa sinullekkin! ☀️

   Poista
 3. Täältä sateisia torstaiterkkuja. :) Kauniit kukat ja ihanan värinen Muumipappa-muki. Mukavaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihania kukkasia <3 aurinkoista viikonloppua Sinulle <3

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)