maanantai 3. helmikuuta 2020

Tammikuun kohokohtia







Tervehdys uuteen viikkoon!

Niin se tammikuu mennä hujahti ja helmikuuta jo elellään. Tässä muutama mukava kohokohta tammikuulta. Tammikuun alussa teimme ihanan reissun Tallinnaan ja samalla juhlistimme tyttären syntymäpäiviä. Merimatka ei meitä kyllä suosinut ja aallokko oli aikasmoinen ja laiva keikkui kyllä hurjasti, niin ettei pystyssä meinannut pysyä,mutta huumorilla selvittiin onneksi.



Majoituimme Radisson blue sky hotelliin ja meitä odotti ihana yllätys soppailukierroksen päätteeksi, kun palasimme takaisin hotelliin. Huoneessa odotti kuohari jäissä ja pientä naposteltavaa. Kaunis ele tyttären kunniaksi hotellilta. Sankaria juhlistimme myös Oreokakulla ja muilla herkuilla. Kävelystä kipeytyneitä jalkoja hellittiin vielä ennen nukkumaan menoa lämpimässä kylvyssä kera kylpypommin.  





Tammikuussa vietettiin myös siskoni pyöreitä ja samalla pidettiin pienet baby showerit pian syntyvän pienokaisen kunniaksi. Olipa kiva shoppailla pienen pieniä vauvan vaatteita ja tehdä vaippakakku. Järkättiin yllärisynttärit ja äitini loihti suussasulavat herkut, jotka veimme mukanamme. Juhlat olivat oikein onnistuneet ja sisko piti saamistaan lahjoista.


 


Tammikuussa nautittiin myös useamman kerran ulkona syöden ravintoloiden herkuista ja kahviloiden tarjonnasta. Mukavia piristyksiä ovat olleet arkeen nämä juhlat ja yhteinen aika läheisten kanssa. 


Mitenkäs sinun alkanut uusi vuosikymmen on lähtenyt käyntiin?


Mukavaa helmikuuta kaikille!


💗

8 kommenttia:

  1. Ihania arjen kohokohtia!
    Vuosi on alkanut ihan normi arjen tiimellyksessä. Vähän kevättä jo rinnassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! <3
      Viikko onkin alkanut ihanassa auringon paisteessa ja heti kyllä kevättää täälläkin.

      Mukavaa viikkoa sinulle! :)

      Poista
  2. Katsoinkin että huone näyttää tutulta, ollaan myös yövytty Blue SKyissa, ihana hotelli. Kivoja tapahtumia teillä ollut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kokemus meilläkin tuosta hotellista.
      Kiitos Maikku ja mukavaa viikkoa sinulle! <3

      Poista
  3. Ihana reissu, mukavia hetkiä oli kuukaudessasi. Ja herkullisia leivonnaisia siellä juhlissa.

    VastaaPoista
  4. Mukava synttärireissu Tallinnassa :) Herkullisia tarjottavia ja ruokia on ollut myös sinun päivissäsi. Ihan samoilla on menty täälläkin. Yksi hotelliviikonloppua ja muutama kerta ulkona syömässä.Aurinkoista viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! <3
      Samaisia juttuja siis sielläkin puuhailtu! :)

      Aurinkoa viikkoosi!

      Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)