lauantai 8. kesäkuuta 2019

Kesän nautintoja

Tervehdys helteiseen lauantaihin! 

Kesässä on niin mukavaa, kun saa taas syödä ulkosalla. Eilen nautiskeltiin illemmalla takapihalla syöden, kun enin auringon paahde hellitti. Niin kuuma on tuo meidän takapiha, kun siihen aurinko porottaa, että ei siinä kauaa viihdy istuskelemassa näillä helteillä, vaikka varjo onkin suojana. Illemmalla sitten on kiva istuskella, kun ei ole niin kuuma enää. 
Grillailtiin helposti kaupan valmiilla antimilla, joiden seuraksi tein raikkaan salaatin. Erilaiset salaatit on niin hyviä hellepäivän ruokia ja ovat nopsasti valmistuvia. Hellan ääressä ei näillä lämpöasteilla houkuta yhtään olla saatikka sitten uunia kuumentaa. Pienet herkkulasit tein vielä jälkkäriksi mangorahkasta ja keksinmuruista. On siinä kyllä oma tunnelmansa tuossa ulkona syömisessä. Piknikit on myös kivoja kesän juttuja ja niitä odotankin taas innolla. Nautinnollisia kesän hetkiä ulkona oleillen ja kesästä nauttien.


Kesä! 💗


Iloista ja aurinkoista lauantaita kaikille! 


💗
6 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttää herkulliselta! Meilläkin on terassilla näin helteillä tukahduttavan kuuma, vaikka osittain varjoa onkin saatavilla. Illalla sitten, kun vähän viilenee ja aurinko painuu läheisen metsikön taakse, alkaa meidän terassilla elämä:) Oikein ihanaa lämmintä kesäkuista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iltasella on mukava istuskella, kun meilläkin aurinko painuu metsän siimekseen. Ihanaahan se on,kun on lämmin, mutta ihan tukahduttavan kuuma ei ole minunkaan makuun.

   Kivaa kesäistä viikkoa sinulle Satu! <3

   Poista
 2. Ihania herkkuhetkiä tuollaiset!
  Kesään kuuluvia juttuja!
  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona on vaihteeksi niin kiva syödä!
   Yksi kesän mukavista hetkistä!

   Ihanaista viikkoa sinulle Anne! <3

   Poista
 3. Hyvältä näyttää, jotenkin se ruokaa maistuu makoisammalta kun syö ulkona.
  Leppoisaa helluntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin totta, että ulkona syötynä ruoka maistuu niiiin hyvälle. :)

   Auringon täyteisiä päiviä viikkoosi Tuta! <3

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)