torstai 16. toukokuuta 2019

Vihreää maljakossaHeippa ihanan aurinkoiseen päivään! 

Voi,mikä sää meitä helliikään taas! Ihana lämpö on palannut. Nyt nautitaan! Ajattelin pitää pienen selän huilaus hetken ja tulla piipahtamaan täällä blogissa, josko sitten vielä pienen tovin pystyisin jatkamaan pihalla puuhia. 

Täällä ollaan ihasteltu jo pitkä tovi tyttären pois laittamasta kukkakimpusta saamiani leikkovihreitä. Leikkovihreät käyvät mielestäni niin kivasti maljakkoon ihan itsessäänkin ja kestävät yllättävän pitkään hyvinä ja ovat myös kiva sisustuselementti. Nämä vihreät lehdet olivatkin ihan uusi tuttavuus ja jonkin aikaa sain googlettaa, että löysin niille nimen. Lehdet osoittautuivat huonearalian lehdiksi. Olen pariin kertaan leikannut niihin uudet imupinnat ja samalla vaihtanut veden ja hyvin ovat kestäneet. Käväisin kukkakaupassa eilen pihakukkasten merkeissä ja samalla kurkkasin myös leikkokukkasten antia. Upeita ja valtavia peikonlehtioksia oli myynnissä ja myös pienempiä kaveruksia. Pitääkin käydä ostoksilla, kun joudun laittamaan nuo huonearalian lehdet pois. Valtava peikonlehtioksa olisi kyllä hieno, mutta mielestäni se vaatii itselleen niin suuren tilan, missä se voi olla katseenvangitsijana, mutta sellaista ei meiltä löydy, joten täytyy tyytyä pienempiin lehtiin.


Oletkos sinä säästänyt kukkakimpuista leikkovihreitä tai hankkinut niitä kukkakaupasta?


Nyt taas pihalle nauttimaan auringosta!
Kivaa viikonjatkoa ja kiva, kun  piipahdit!


💗

6 kommenttia:

 1. Joskus juu, jos on hyvin säilynyt. Eucalyptuksen lehdet ovat kauniita ja niitä olen joskus ostanut. Näyttäviä nuokin ja niistä riittää pitkään iloa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eucalyptuksen oksat on kauniita maljakossa. Täälläkin niitä ollut. Kestävät myös tosi hyvin.

   Mukavaa sunnuntaita! ❤️

   Poista
 2. Kyllä joskus säästelen ja ehkä sidon uusiin kukkasiin.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen käyttänyt niitä myös uudelleen toisissa kukkasissa. Kätevää kimpun uudistamista! 😊

   Aurinkoista sunnuntaita! ☀️

   Poista
 3. Hyvä idea ottaa kimpusta talteen mikä säilyy noinkin hyvänä.

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)