sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Viikon varreltaHei vaan sunnuntaihin!

Täällä on lomailtu joulun välipäivät ja kyllä on tullut rentouduttua! Aivan ihanaa, kun ei ole ollut mitään aikatauluja ja on vaan saanut olla ja niin minä olen kyllä tehnytkin. Sohvaa on tullut kulutettua kyllä urakalla ja telkkaria katsottua. Aina ei tarvitse mennä ja touhottaa, vaan joskus on niin mukava vaan asettua aloilleen ja vaan olla. 

Tosin se on kyllä harjoittelemisen tulosta, koska aina tulee tunne, että tuonkin voisi tehdä ja voi, nyt menee aikaa ihan hukkaan. Tuo aika on kyllä tullut tarpeeseen ja tunne siitä, että ei tarvitse tehdä mitään, jos ei huvita on oikeastaan aika mukavaa.

No, on sitä tullut kuitenkin tehtyäkkin jotain, ettei vaan ole sohvannurkassa koko joulun aikaa ja välipäiviä viettänyt. Ollaan pelailtu pelejä ja naurettu vedet silmissä uuden pelin myötä, jossa pitää huulilta lukea toisen sanomia lauseita. Helppoa, mutta myös niin vaikeaa! Nauraminen sydämen pohjasta saakka tekee kyllä niin hyvää. 


Jouluruokien jälkeen mies totesi yhtenä päivänä, että tuoppa makkaraa kauppareissulta. Niin sitten paisteltiin makkaraa ulkona nuotiotulella. Lumi ympärillä ja  nuotiotulen lämpö siinä on vaan niin oma tunnelmansa. Herkuteltu on oikein olan takaa ja sen kyllä huomaa turvonneesta olosta. Joulu ja uusi vuosi on herkuttelun aikaa ja sitten taas arjen alettua palaillaan ruotuun,paitsi yhdet tärkeät synttärit vietellään vielä ennen sitä.

Ulkoiluakin on tullut jonkin verran onneksi  harrastettua koiran kanssa lenkkeillen. Keilaamassa käytiin myös ja olipa taas kivaa "kisata". Selkä ei kyllä keilaamisesta oikein tykännyt, mutta ei onneksi pahemmaksikaan äitynyt. Keilaaminen on kyllä kivaa kimpassa! 


Pitihän sitä käydä tyttären kanssa vähän alejakin kauppakeskuksessa katsomassa ja mukaan tarttui pari ihanaa harmaata pehmoista neuletta. 

Mitenkäs sinun välipäivät ovat menneet?


Tänään täällä häädellään alkanutta flunssaa ja toivotaan, että pöpöbileet loppuisivat nopsasti! ;)Mukavaa sunnuntaita sinulle! 


💕


10 kommenttia:

 1. Aika samanlaista olemisen sieätmätöntä keveyttä ilmassa, joskin takki jo puristaa joten herkuttelut sais luvan loppua. Mä oon miettinyt keilaamista, voisko käydä mutta en taida uskaltaa vaikka se kivaa onkin. Selkä niin kipeä vielä, että taidan seurata sivusta.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa ja tietenki Ihanaa Uutta Vuotta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman huomasin itsekkin, että kylläpä takki tuntuu ahtaalta.
   Suosittelen kyllä keilaamisen jättämistä vielä joksikin aikaa.
   Ei tainnut tehdä hyvää tuolle minunkaan selälle vielä. Tiedä sitten tuliko siitä vai mistä suuttui, kun taas on enempi kipeämpi.

   Ihanaa uutta vuotta sinne sinulle Maikku!<3 <3

   Poista
 2. Nopeasti on välipäivät menneet, vaikka mitään suurempia ei ole tullut tehtyä...Sen verran olen saanut itseäni niskasta kiinni, että parina ilta kävin jumpassa. Teki todella hyvää turvonneelle olotilalle ;)

  Mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikkuminen tekee kyllä ihmeitä jouluähkyyn syötyyn oloon. :)

   Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle Milli! <3

   Poista
 3. Lepäillessä on mennyt täälläkin tai kyllähän sitä neulepuikot ovat heiluneet. Jotenkin olin väsynyt joulun valmisteluista ja siten olenkin ottanut rennosti. Hyvää uutta vuotta ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin telkkaria katsellessa on tullut neulottua sukat ja melkein toisetkin.

   Mukavaa uutta vuotta sinullekkin Liisa! <3

   Poista
 4. Lukiessa on mennyt välipäivät😊ja hiljaisuudessa - se on luksusta❤Hyvää uutta vuotta sinulle Sari💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaisuudesta kyllä niin nauttii arjen tohinan keskeltä! Totta!

   Hyvää uutta vuotta sinullekkin Kristiina! <3 <3

   Poista
 5. Juurikin samoilla linjoilla täälläkin. Kiireettömyys on niin palkitsevaa.
  Huomenna töihin...
  Ihanaa vuodenvaihdetta Sari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan niin ihana olla vaan ilman mitään aikatauluja.
   Töissä minäkin olin tänään. Huomenna onneksi sitten taas saa vähän huilahtaa!

   Ihanaa vuoden vaihdetta sinullekkin Anne! <3

   Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)