lauantai 1. joulukuuta 2018

Tonttuovi


Hei joulukuun ensimmäiseen päivään!

Nyt se on sitten joulukuu ja joulun odottelu ja valmistelu voi alkaa sitten oikein kunnolla. Tähdet valaisee ikkunoissa, kynttilät syttyy ja pienet tunnelmaa tuovat valot pimenevässä päivässä tuo jo niin mukavaa joulun tunnelmaa kotiin. 

Muutama tonttukin on jo kömpinyt koloistaan ja tänä vuonna on meille ilmestynyt tontuille ihan oma salainen ovikin mistä pujahtaa esiin ja minne taasen mennä piilosille. ;) Juu, ostin tuollaisen oven, kun näin niin meidän tontuille sen sopivan. Viime vuonnahan nämä tonttuovet olivat hitti, mutta vieläkin niitä näkee kaupoissa myytävän ihan valmiina tai sitten paketteina, joista voi itse sellaisen valmistaa ja näppärimmät ja ahkerat voivat sellaisen valmistaa ihan omista tarpeistakin.


Tähän oveen ihastuin ja mies sen sitten oli tontuille seinään laittanut iltasella! Olisipa kiva nähdä millainen koti siellä seinän takana onkaan ja mitähän mahtaavat siellä puuhastella ja jutustella. ;)

Voipi olla, että saavat vielä pienen kuusen ovensa viereen joulua tuomaan tässä jossain vaiheessa. Ihan kuulkaas heräsi se pieni tyttö sisälläni ja mielikuvitus lähti laukkaamaan, mitä kaikkea tonttujen oven viereen voisikaan kyhäillä. Ollappa nyt vielä pieniä lapsia kotosalla niin olisipa ihmettelemistä aamusella mitä tontut ovensa viereen yön aikana taas ovatkaan tuoneet. 

Onkos tonttuovi saapunut teidänkin kotiin?


Ihanaista joulukuun aloitusta kaikille täällä piipahtaville!  


💕




16 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää, minäkin ostin tonttuoven ja mies hieman ihmetteli kun ei ollut ennen nähnyt :) Mukavaa 1 adventtia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Maiccu! <3
      Aikas söpösiä ovat nuo ovet! :)
      Mukavaa joulukuista viikkoa!

      Poista
  2. Onpa kaunis tonttuovi. Hyvää 1.advettia sinulle <3

    VastaaPoista
  3. Söpö on ovi tontuille!
    Mukavaa joulun odotusta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! <3
      Söpö ovi minustakin!
      Samoin sinulle mukavaa joulun odottelua!

      Poista
  4. Onpa kivan näköinen tonttuovi. Minulla ei ole vielä tonttuovea, mutta jollei tänä vuonna, niin ehkä sitten ensivuonna. Teen tontuilleni sellaisen isomman oven. Mukavaa adventtia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Liisa! <3
      Varmasti tulee hieno ovi, kun sen itse askartelet! :)
      Mukavaa viikkoa!

      Poista
  5. Nätti ❤. Kivaa viikkoa sinulle (ja tontuille).

    VastaaPoista
  6. Ihana tonttuovi!❤️
    Hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)