tiistai 30. lokakuuta 2018

Muutoksen tuulia ja ARVONTA!


Moikka!

Täällä taas! Harvakseltaan on tullut näitä postauksia kirjoiteltua tänne viime aikoina ja siihen on ihan syynsäkkin. Niin kuin olen kertonut aiemmin, että selkä reistailee ja edelleen voi sanoa, että selän kanssa mennään päivä kerrallaan. Välillä on parempia päiviä ja sitten sekaan mahtuu niitä ei niin hyviä päiviä. Selkäkivun ja työn yhdistäminen on nyt viime aikoina kovasti pohdituttanut ja siksipä ei ole ollut oikein energiaa tänne blogiin.

 Tästä johtuen onkin muutoksen tuulia ilmassa ja ensi viikolla avaankin toistaiseksi uuden työpaikan oven.Toivottavasti ovessa lukee kuvainnollisesti niin kuin yläkuvassa, Tervetuloa! Jännää, kutkuttavan odottavaakin, mutta jotenkin niin haikeaa. Tilanteet muuttuu ja enää en valitettavasti voi omassa yksikössäni tehdä lyhennettyä työpäivää ja näin ollen ainoa vaihtoehto on siirtyä hetkeksi muualle, koska kokoaika työhön ei minusta vielä ole. Omasta työpaikasta luopuminen, vaikkakin toistaiseksi on jotenkin niin haikeaa. Kyynelittä ei selvitä loppuviikosta. 

Sitten iloisempiin aiheisiin. Pikkuinen blogini täytti hiljattain kaksi vuotta ja ajattelinkin sen kunniaksi järjestää pienen arvonnan. Niin mukava on ollut tämän harrastuksen parissa viettää aikaa ja iloitsenkin kaikista teistä, jotka käytte täällä sepustuksiani lukemassa ja iso kiitos myös kaikista kommenteista mitä olen saanut. Ilahdun niistä aina suuresti! 

Sitten arvontaan!

 Ne ketkä ovat jo pidempään kulkeneet matkassani tietävätkin, että syksyisin alkaa minulla aina neulomisinnostus nostaa päätään, joten aloittelinkin tämän syksyn neulomukset tässä jokin aika sitten säärystimien teolla ja koska niitä oli niin kiva neuloa niin tein vielä toiset teille arvottavaksi. Säärystimet on neulottu Seitsämän veljestä langasta ja sopivat aikuiselle kivasti pohkeen alapuolelle "rypytetyiksi" lämmikkeiksi. Voivatpahan vaihtoehtoisesti sujahtaa myös, vaikka koululaisen jalkoja lämmittämään.


Arvontaan pääset osallistumaan olemalla kirjautunut lukijani. (Lukijaksi voit halutessasi kirjautua myös arvonnan aikana klikkaamalla Lue-kohtaa sivun oikeassa laidassa.)
Kiva olisi kuulla myös kommenttikenttään samalla mikä saa juuri sinut vierailemaan blogissani? 

Kaikille arvontaan osallistuville jaossa yksi arpa. 

Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 11.11.
Muistathan jättää itsellesi tunnistettavan nimimerkin! 
Arvonta voiton postitan vain Suomeen!


Onnea arvontaan ja mukavaa viikonjatkoa sinulle! 
Ihanaa, kun olet siellä!💕
17 kommenttia:

 1. Onnea uuteen työpaikkaan ja Onnea 2 vuotiaalle blogille. Itse aloitin blogin noin puolitoista vuotta sitten ja sinun blogisi oli ensimmäisiä blogeja joita aloin seurata. Blogisi on ihana! Mukana myös ihanassa arvonnassa

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen työpaikkaan sekä tietysti onnea ihanalle 2-vuotiaalle. Palaan tänne aina siksi, että täällä on niin lämmin ja hyvä henki, ja se on ihanan kirjoittajan ansiota <3

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen työpaikkaan. Toivottavasti selkäsi voi paremmin. Haikeaa varmasti on, mutta uudet tuuletkin on virkistäviä. Onnea ihanalle 2 vuotiaalle blogillesi �� arvontaan ilman muuta mukaan. Säärystimiä minulla ei olekaan.

  VastaaPoista
 4. Onnea 2-vuotiaalle. Uusi työ on aina vähän jännittävää, toivotaan, että kaikki sujuu hyvin.
  Blogistasi löytyy monia hyviä juttuja. Jos tulee kylmä talvi säärystimet lämmittävät mukavasti.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Onnea täältäkin . kivahan näitä juttuja on aina lueskella ja seurailla. ihanat säärystimetkin olet tehnyt,itsellä menis niin kauan ,että ei viitsi. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea ❤️ onnea uuteen työhön! Tykkään että blogisi on rento, kotoisa ja lämmin ❤️

  VastaaPoista
 7. Onnea uudesta työpaikasta!
  Ja onnea 2-vuotiaalle blogille!
  Blogissasi vierailen, koska täällä on AINA kauniit kuvat ja mielenkiintoiset jutut!❤️
  Mukana ihanassa arvonnassa!

  VastaaPoista
 8. Onpa varmasti haikeat fiilikset! Toivotan sinulle onnea uuteen työhön ja voimia muutokseen!❤
  Arvontaan mukaan tottakai. Blogissasi vierailen, koska koen että olet todellinen sielunsiskoni Sari!Ajatuksemme kohtaavat usein monilla tasoilla.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut!
  Jotenkin nämä sinun ihanat kuvat vain vetävät tänne aina!
  Mukaan arvontaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Näinhän se on, että elämä vie mennessään. Toivottavasti työpaikan muutos tuo tullessaan jotakin kivaa ja odottamatonta <3. Voimia selän kanssa, ymmärrän hyvin, että pitkäaikainen jatkuva kipu on monella tavalla kahlitsevaa ja kuluttavaa. Toivon sinulle helpotusta siihen! Vierailen mielelläni blogissasi, vaikka käynnit ovat ylipäätään harventuneet kun tuntuu, että niin paljoa ei ehdi bloggeilemaan kun haluaisi. Vierailen blogissasi, koska sinulla on meitä naisia kiinnostavat jutut, kauniit ja inspiroivat kuvat ja se saa hyvälle mielelle. Osallistun mielelläni arvontaan. Mukavaa talven alkua ja onnea uuteen työpaikkaan! Voimahalit! :)

  VastaaPoista
 11. Onnittelut uudesta työpaikasta ja tietysti 2 vuotiaalle blogillesi.❤️

  VastaaPoista
 12. Onnea uuteen työhön ja myös kaksi vuotiaalle blogillesi ♥ Minusta on tosi ihanaa, kun blogisi on aito, rehellinen ja omannäköisesi ♥ Tällä kommentilla mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 13. Onnea täältäkin <3
  Mukana arvonnassa ollaan :)

  VastaaPoista
 14. Mä tykkään tosi paljon sun blogista, kauniista kuvista ja mukavasta tavastasi kirjoittaa. Tosi kurjaa että sullakin selkä reistailee edelleenkin:/ Toivottavasti uusi työ on mieluisaa ja selkä kestäisi sen ♥ Arvonnassa tietenkin mukana ja onnea kaksi vuotiaalle ♥

  VastaaPoista
 15. En muista miten kaunan olen ollut lukijasi, vaikka ei aina tule kommentoitua, niin tulee kuitenkin katsottua kuvat ja luettua tekstejä, säärystimet on kauniit,tulisi varmasti pidettyä niitä, koska jalat on aina kylmät iltaisin, kun on tuo huono verenkierto perintönä, arvalla mukana.Niin ja onnea uuteen työpaikkaan.
  Minulla on monta rönsyliljaa, kun se tekee oksia, niin en aina juurrutakkaan niitä,vaan laitan suoraan multaan, mutta kastelen runsaasti niitä, keväisin lähtevät hyvin kasvamaan.

  VastaaPoista
 16. Sisustusjuttuja täällä lueskelen :)
  Mukana kivassa arvonnassa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)