Heippa sinulle sinne ruudun toiselle puolelle!
Oi, mikä sää tänään hellii täällä meillä. Aivan ihana aurinkoinen kesäpäviä heti aamusta. Mikäs sen parempaa aloitella lauantaita. Aamusta tein lenkin koiran kanssa ihan hissukseen nauttien vaan olosta. Koirakin taisi tuon olotilani jotenkin aavistaa ja tassutteli sekin niin rauhakseen vierelläni.
Jotenkin tajusin eilen, että kesää mennään kovaa vauhtia taas eteenpäin ja kohtahan se juhannuskin koittaa. Olen elänyt nyt niin päivä kerrallaan, että en jotenkin ole koko asiaa rekisteröinyt. Nyt pitääkin nauttia kaikin siemauksin kesästä, koska se niin pian taas on ohi.
Hui, eipä ajatella nyt tuollaisia.
Paljon on jo mahtunut tähän lauantaipäivään, vaikka vasta iltapäivää vietellään. Raparperiaika on nyt parhaimmillaan ja kävinpä taas nappaamassa muutaman varren pensaasta ja ajattelin kokeilla tänään raparperilettujen tekoa.
Tein ihan normaalisti lettutaikinan, johon lisäsin ripauksen kardemummaa ja sitten lopuksi vielä hienoksi pilkotut raparperin palaset. Valmiiden lettujen päälle ripottelin sokeria ja eikun nauttimaan kera vaniljajäätelön. Nam, suosittelen!
Taikinaan raparperiä pilkkoessa tuli mieleen lapsena raparperin dippaus sokeriin. Sitähän piti taas testata. Oletkos sinä dippaillut raparperiä näin? Kirpsakka ja makea, hyvä yhdistelmä.
Ihanaa viikonloppua ja kiva, kun piipahdit!
💕
Muistelen että olisin lapsena juuri tuolla tavalla raparperia nauttinut ja rapsukiisseliä oli aina myös. Ihania lettuja ♥
VastaaPoistaRaparperi tikkuja oli kiva sokeriin dippailla. Äiti teki meillä raparperikiisseliä kera mansikoiden, hyvää oli! Siihen vielä pannussa paahdettuja ruisleivänpalasia, nam!
PoistaKiitos Maiccu! Mukavaa alkavaa uutta kesäistä viikkoa! <3
Nyt vasta kuulin ekan kerran näistä raparperiletuista. Pitää varmaankin kokeilla ;)
VastaaPoistaKivaa viikonloppua<3
Mietin, että mihin käyttäisin pihalla olevia raparperejä piirakoiden sijaan ja ajattelin kokeilla laittaa niitä lettutaikinaan ja kannatti. Teen varmasti vielä uudelleen!
PoistaMukavaa uutta viikkoa sinulle! <3
Herkullisia lettuja😊 Eka kertaa kuulen tuosta dippailusta😁 Muistan vaan lapsena syöneeni raakana raparperia ja se maistui silloin tosi kirpeälle.
VastaaPoistaKiitos Katri! <3
PoistaRaakana on kyllä tosi kirpsakkaa, mutta kera sokerin maistuu kyllä. :)
Kivaa uutta viikkoa! :)
Nam, varmasti hyviä!
VastaaPoistaItselleni raparperi raakana on ihan liian muikeaa! Vaikka dippaisi sokeriinkin!
Kivaa viikkoa!
Kiitos Mamma! <3
PoistaHyviä kyllä oli!
Onhan se kyllä tosi kirpsakka. Ilman sokeria jää kyllä täällä syömttä, mutta sokerilla kuorrutettuna menee kyllä.
Paistettuna kirpsakkuus onneksi häviää paljon! :)
Kivaa viikkoa sinullekkin!
Voih, kesän paras herkku! <3
VastaaPoistaSuloisia kesäpäiviä sinne!
Kiitos! ❤️
PoistaIhania kesäpäiviä sinullekkin Susanna!
Tätä pitää kokeilla. Raparperia on parhaillaan työpöydällä .Kiitos sinulle.
VastaaPoistaOleppa hyvä! :)
PoistaNyt on raparperiherlkujen aika!
Mukavaa viikkoa! ❤️
Mä olen dipannut raparperia sokeriin lapsena..oi mitä nostalgiaa! Nam nam sun rapsuletut! Mukavaa viikkoa💕🌻
VastaaPoistaKiitos! ❤️
PoistaTotta, ihanaa nostalgiaa!
Mukavaa viikkoa sinullekkin Kristiina! :)
Ihania lettuja, nam. 😋😋 Ja kyllä tuli lapsena 'dippailtua' raparperin vartta sokerikulhoon. 😀
VastaaPoistaKiitos! :)
PoistaSamoja muistoja siis sielläkin!
Mukavaa viikonjatkoa! ❤️
Ihanan näköisiä lettuja, hjam! En ole itseasiassa ikinä tuollaista dippausta kokeillut. Täytyykin kokeilla :) Kivaa jussi-viikkoa <3
VastaaPoistaKiitoksia! :)
PoistaKannattaa testailla!
Kivaa Jussi-viikkoa sinnekkin! ❤️
Namukkaa! Kyllä raparperi ja jätski kesän tekee ja noi letut kuulostivat ja näyttävät niin ihanan herkullisille! Kivaa Juhannuksen odotusta :)
VastaaPoistaKiitos paljon! :)
PoistaHyvin sopii jätski ja nuo letut yhteen.
Samoin sinullekkin! ❤️
Raparperiletut ovat uusi herkkuidea minulle, joten kiitos vinkistä:) Näitä täytyy ehdottomasti kokeilla<3
VastaaPoistaOleppa hyvä!:)
PoistaAjattelin kokeilla miten raparperi sopisi lettutaikinaan ja kanatti, hyviä tuli.
Mukavaa viikonjatkoa sinulle ja kiitos kommentistasi! <3
Ihanat kuvat!
VastaaPoistaKuulostaa herkullisilta letuilta.
Pitää joskus kokeilla.
Hyvää juhannusta!❤❤
Kiitos Sari! :)
PoistaHyvää juhannusta myös sinulle! <3
Ensimmäisen kerran kuulin nyt raparperiletuista :) Minulla on nyt vasta pieniä raparpereja, joten tänä vuonna en vielä saa herkutella niillä.
VastaaPoistaAjattelin kokeilla laittaa lettutaikinaan raparperiä ja hyviä tuli. Pannarikin voisi olla hyvää raparperillä höystettynä!
PoistaEnsi vuonna sitten herkuttelet isommalla sadolla! :)