sunnuntai 10. toukokuuta 2020

ÄitienpäiväHei vaan aurinkoiseen äitienpäivään!

Kauniissa säässä ollaan saatu viettää äitienpäivää. Tämä äitienpäivä onkin vähän erilainen, kun omaa äitiä ei pääse halaillen onnittelemaan. Äidille vein onnentoivotukset ovelle ja siinä samalla muutama sana sopivan välimatkan päässä vaihdettiin. On tämä jotenkin vaan niin outo tilanne. Toivottavasti pian olisi jo ohi ja elämä alkaisi normalisoitumaan. 

Omaa äitienpäivää vietettiin kotosalla kahvitellen tyttären ostaman kakun kera. Kakku oli oikein hyvää, nam! Toukokuussa olikin minulla tämä viikko oikein juhlaviikko, kun ensin oli syntymäpäivä ja sitten melkein heti perään vietettiinkin jo äitienpäivää. Sattuivat tänä vuonna samalle viikolle molemmat. Herkkuja on tullutkin popsittua aikaslailla, kun vapulla aloiteltiin tätä kuukautta. 


Sydämellistä äitienpäivää täältä toivottelen ja mukavia päiviä alkavaan uuteen viikkoon!💗

4 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia, herkullisen näköinen kakku ja sievä äiti-muki <3 Ihanaa äitienpäivää <3 Sain ihania toivelahjoja, tyttärien tekemää täytekakkua, autoajelua pitkin maakuntaa tyttären ajo-opetuksen merkeissä, omaa äitiä muistettu kukalla ovelle vietynä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle Tarja! <3
   Ihanalta kuullosti sinunkin äitienpäiväsi.
   Kivaa päivää sinulle täältä toivottelen! <3

   Poista
 2. Oi, mitkä kukat ♥ Iloista keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)