torstai 12. maaliskuuta 2020

Valkoista,vihreää ja puunsävyjä






Moikka!

Täällä on jo vähän sisustuskärpänen lähtenyt lentelemään ja jotakin pientä uutta olen kotiin hankkinut. Kovasti edelleen silmää miellyttää valkoinen ja se onkin edelleen kodissamme hallitsevana. Valkoisen rinnalla ihastuttaa tällä hetkellä kovasti vaaleahkot puunsävyt sekä punotut korit ja -kukkaruukut. Viherkasvien vihreys tuo oman kivan lisänsä tähän sävymaailmaan. 


Löysin myös hiljan aivan ihanan vaalean leijona-aiheisen julisteen, jonka vaihdoin olohuoneessamme olevaan tauluun. Kovin oli vaikea kuvata tätä taulua, kun niin kovin tuli tauluun eri heijastuspintoja muualta kodista,joten taulusta tänne tulee vain ihan lähikuva tällä kertaa. Tämä juliste oli rakkautta ensisilmäyksellä.



Pampaheiniä olen himoinnut pariksi tuolle taululle olohuoneen nurkkaan, mutta en vielä ole raaskinut niihin sijoittaa. Ihanan isoja ja näyttäviä kyllä ovat. Luonnosta olen jo kesällä keräillyt luonnon omia heiniä ja mies toi metsäretken tuliaisiksi niitä tässä viikonloppuna minulle vähän lisää. Kivan näköisiä ovat valkoisessa majakossa. 


Oletkos sinä sisustellut kotia uusialla jutuilla? Mikäs sinun silmääsi tällä hetkellä miellyttää?


Kivaa torstaita! 


💗

13 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä, kauniita yksityiskohtia ja värejä <3 Minulla on sisustusinnostus vasta puhkeamassa kukkaan eli suunnitelmia olen tehny :) Iloista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Tarja! <3
      Suunnittelu onkin mukavaa...

      Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

      Poista
  2. Upea juliste kertakaikkiaan en ihmettele että se oli rakkautta ensisilmäyksellä, heinät ja leijona sopivat yhteen. Jotain on kotiinkin tullut hankittua mutta vielä antaa odottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin, niin ihana! Jotenkin heti ajattelin,että heinät olisi hyvä pari tuon taulun kanssa. Pampat on vielä kaupassa ja siihen saakka saavat nuo omat kerätyt heinät ihastuttaa tuossa maljakossa.

      Kiitos sinulle Nila ja mukavaa viikkoa! <3

      Poista
  3. Itseasiassa tänä keväänä vain pari tyynyä on tullut hankittua ja yksi maljakko. Heinät ovat kauniita mutta oon allerginen heinälle, niin en oo uskaltanut niitä tuoda sisälle.

    Aurinkoista viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina sitä ei tarvitsekkaan ihmeitä hankkia.Pienetkin jutut piristävät kotia kummasti. Minäkin olen allerginen heinistä timoteille, mutta näitä heiniä olen kyllä pystynyt sisällä pitämään. Suihkuttelin niihin hiuslakkaa niin eivät pölise ja pysyvät kuosissaan.

      Kivaa viikkoa sinulle Maikku! <3

      Poista
  4. Kivat värit kevääseen!
    Heinät ovat nyt niin trendikkäitä!
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! <3
      Juu,heiniä näkee nyt paljon eri sisustuksissa.
      Pampaheiniä kovasti himoitsen tuon taulun kaveriksi.

      Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

      Poista
  5. Ihania värimaailmoja, luonnonsävyjä, luonnollisuutta.
    Tykkään!

    VastaaPoista
  6. Pienillä asioilla saa kivaa piristystä aikaan. Kaikki sopii niin hyvin tuon julisteen kanssa. Kyllä kevät on sellaista aikaa, että pitää saada jotain uutta. Mukavaa keskiviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta!:)
      Kiitos paljon sinulle Liisa! <3

      Aurinkoista lauantaita!

      Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)