keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Vähän tuulettumassa



Moikka!

Lomailin alkuviikosta pari päivää ja kun tytärkin oli lomalla, niin suunnattiin Lahteen vähän tuulettumaan. Tytär puheli jokin aika sitten, että olisi kiva lähteä käymään Kärkkäisellä, niin sinneppä sitten suunnattiin. Käytiin tietysti myös Finnmarin tehtaanmyymälässä, joka on ihan siinä Kärkkäisen lähellä. Kaikkea kaunista taasen koko myymälä täynnänsä. Paljon olisi taas ollut kivoja sisustusjuttuja kotiin tuomiseksi, mutta vain pari juttua tarttui kuitenkin tällä kertaa matkaan. Silmänruokaa sitten tällaiselle esteetikolle sitäkin enemmän. 



 

Kärkkäisen lisäksi kierreltiin muutama Lahden kirpputori, joista ei tarttunut kummallekkaan mukaan yhtään mitään. Syömässä piipahdettiin PizzaBuffassa ja tuli kyllä syötyä vähän liikaa ja olo oli kyllä aikas ahdas jonkin aikaa. Askeleita kertyi kuitenkin ihan mukavasti päivän aikana ja ilta sitten vaan istuskeltiin ja huilailtiin. 

Oli mukava viikon aloitus yhdessä tyttären kanssa. Tänään palailin itse jo töihin ja tytär palaili omaan kotiinsa eilen ja jatkaa vielä lomailua. 

Vietätkös sinä talvilomaa? 


Viikonjatkoja!


💗

12 kommenttia:

  1. Kyllä on sievästi laitettu tuotteita esille <3 Näin saa kivoja sisustusideoita ja näkee ihania kokonaisuuksia, miten tuotteet sopivat yhteen. Näin kevättä lähestyttäessä sitä tuo vihreä väri näyttää niin ihanalta <3 Vielä on ensi viikko töitä ja sitten alkaa hiihtoloma. Iloista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreä väri tuo kyllä niin kevään tuntua. Kauniisti ovat sisustustavatat tuolla liikkeessä laitettu esille ja mukavia ideoita saa kyllä matkaan.
      Oi,sinulla loma häämöttää! :)

      Aurinkoa viikkoosi! <3

      Poista
  2. Täälläkin ollaan talvilomalla, mutta toinen tyttäristä ollut aika kovasti kipeänä koko viikon. Mutta kiitos näistä vinkeistä, Lahdessa käyn sukuloimassa välillä, joten kiva tietää mitä kaikkea sisustus ihanuutta Lahdesta myös löytyy.

    Sydämellistä viikon jatkoa Sari. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, toivottavasti tyttäresi on jo parantunut. Kovasti on liikkeellä flunssaa ja kuumetta. Tuo Finnmarin tehtaanmyymälä on kyllä piipahtamisen arvoinen paikka. Kiva pieni kahvilakin löytyy myymälän sisältä.

      Ihanaista viikkoa sinulle Tiia! <3

      Poista
  3. FinnMarin myymälä on ihana paikka, sieltä harvoin poistuu tyhjin käsin!
    Kiva päivä teillä ollut:)
    Mulla ei ole lomaa, mutta huomenna lähdetään perheen kanssa risteilylle, että jotain ohjelmaa kummiskin.

    Kivaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin totta! Kaikkea kivaa myymälä pullollaan.
      Kiitos, mukava päivä vietettiin! :)
      Risteilyt on kivoja arjen piristäjiä!

      Mukavaa viikkoa! <3

      Poista
  4. Kivoja paikkoja olette tuuletusreissullanne kiertäneet.
    Lomaviikkoa olen viettänyt ja kohta se on ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3
      Liian nopsaan aina tuo loma hurahtaa ohi!

      Leppoisaa viikkoa! :)

      Poista
  5. Oi oi mitä ihanuuksia tuolla kaupassa. Pää menee aivan pyörälle, kaikkea haluais ostaa. Sä pystyit pitämään itsesi kurissa :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekkin! :)
      Kaikkea kivaa on kyllä kotiin ja monia juttuja olisikin mieli tehnyt ostaa, mutta ei oikein ole tilaa tällä hetkellä mihin laittaa.
      Jotain pientä kuitenkin tarttui mukaan ja tietty sitä silmänruokaa!;)
      Mukavaa viikkoa sinulle! <3

      Poista
  6. Ihana tosiaan välillä päästä tuulettumaan. Nyt alkaa olla jo vaikka mitä kivoja keväisiä sisustusjuttuja saatavilla; olen kuitenkin ajatellut malttaa mieleni isommilta houkutuksilta:) Kivaa alkavaa uutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Paljon näkee jo kevään värejä kaupoissa ja mukavia sisustusjuttuja. Jotain pientä on kiva laitella, mutta isompia hankintoja en minäkään ole ajatellut tehdä!:)

      Ihanaa uutta viikkoa! <3

      Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)