sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Jouluvalmisteluja









Terevehdys sunnuntaihin! 

Täällä ollaan ihan jouluisissa tuoksuissa. Paistelin tänään pipareita jo toistamiseen ja nämä piparkakut olisi tarkoitus nyt säästää jouluun. Teinkin vähän uudella tavalla pipareita tänä vuonna. Löysin nimittäin Tallinnan reissulta kivan keksileimasimen. Paketti sisälsi kolme silikonista leimasinkuvaa, ympyrämuotin sekä leimasimen johon kuvan saa kiinnitettyä. Perinteiset muotit saivat nyt jäädä hyllyyn ja meidän piparit on tänä vuonna leimattu jouluaiheisin kuvin. 

Pitihän sitä pari piparia heti maistaa tuoreeltaan, mutta muut laitoin sitten rasiaan, kannen päälle ja kaappiin säilöön odottelemaan joulua. Jätän suosiolla muut leipomiset ensi viikonlopulle ja aaton aattoon. Kinkku on tilattu ja joulupöydän tarjottavat on jo mielessä. Kuusi on haettu varastosta ja koristeltu. Kotiin on jo hiipinyt pikku hiljaa joulun tuntu. 


Lahjat on osittain hommattu, mutta kauppareissuja vielä on niiden suhteen edessä. Yritän olla ottamatta stressiä niistä. Tarkoitus oli olla lahjojen suhteen ajoissa valmiina, mutta olin loppuviikosta niin puolikuntoinen, että pötköttelyksi meni kera nenäliinojen ja kurkkupastillien. Huomenna sitten uusin voimin uutta viikkoa aloittelemaan. 


Jokos sinulla alkaa olla joulun puuhat tehtynä? Oletko yleensä hyvissä ajoin valmiina vai iskeekö joulustressi?



Mukavaa 3. adventtia kaikille! 



💗





16 kommenttia:

  1. Onpa kivoja piparimuotteja!
    Kyllä yritän saada kaikki valmiiksi jo ajoissa, että saa sitten rauhoittua jouluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olivat kyllä kiva hankinta. Vähän erilaisia pipareita tänä vuonna!
      Kuullostaa niin hyvälle tuo rauhoittuminen!

      Mukavaa joulun odotusta! ❤️

      Poista
  2. Ihania piparmuotteja. Joitakin pieniä asioita vielä tekemättä ajissa yritetään rauhoittua. Hyvää alkanutta viikkoa.💗

    VastaaPoista
  3. Wau, miten hienoja muotteja. Kiva nähdä vähän erilaisia pipareita. Kyllä jouluvalmistelut on hyvällä mallilla. Enkä stressaa yleensäkään joulua. Mukavaa joulun odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! ❤️Kivaa vaihtelua perinteisille pipareille. Ihanan leppoisa asenne sinulla jouluun!

      Mukavaa joulun odotusta sinullekkin! ❤️

      Poista
  4. Ihanat leimasimet kyllä niillä on kiva piparit koristella. Tänään leivoin joululeivonnaisia ja vielä on paljon tekemistä mutta tressiä en ole koskaan saanut, vaikka paljon itse teenkin. Olen aina ajoissa kuitenkin valmis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nila! ❤️
      Jouluvalmistelut on mukavia puuhia, kunhan vaan ei tule hoppu.

      Leppoisia jouluvalmisteluja sinulle!

      Poista
  5. Tuopa onkin kiva idea tehdä joulupipareita tuon leimasimen kanssa. Minullakin pitisi olla vastaava kaapissa, joten taidanpa minäkin testata sen tulevana viikonloppuna samalla, kun teet muutaman muunkin joululeipomuksen- Hirveästi en makeita herkkuja leivo, mutta vähän jotain kuitenkin pitää olla.

    Meillä lahjat on ostettu ja suurelta osin myös paketoitu, joka tuntuu tietenkin hyvältä. Kuusen kasasin ja koristelin heti itsenäisyyspäivän jälkeen. Samalla laitoin esille kaikki muutkin joulukoristeet, mitä meillä on.

    Ihanaa joulun odotusta sinulle, Sari ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaapa hyvälle sinun jouluvalmistelusi. Vielä on itsellä puuhaa, mutta eiköhän viikonloppuna kaikki ala olla valmista.

      Ihanaa joulun odotusta sinullekkin Kristiina! ❤️

      Poista
  6. Olipa nättejä pipareita! <3 Hyvä idea. Minullakin on pari muottia, mutta pitäisi muistaa ottaa ne käyttöön. Tästähän tulikin nyt mieleen hyvä tilaisuus! Hyvää ja herkullista joulua <3 :)

    VastaaPoista
  7. Kaikki jouluvalmistelut olen tehnyt ja kinkku on parhaillaan uunissa. Kivoja muotteja olet löytänyt Tallinasta. Tunnelmallista joulunaikaa sinulle. ❤️🎄

    VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)