maanantai 27. elokuuta 2018

My place


Heissan uuteen viikkoon!

Tänään ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella vähän sisustusjuttuja ja vilauttaa teille viimeisintä isompaa projektia, kaipa sitä sellaiseksi voisi sanoa. Aika hiljaista on sisustusrintamalla ollut pitkään, kun on kesä mennyt niin ulkona ollessa ja sisällä ei ole juurikaan tapahtunut mitään ihmeempää sisustelua. 

Tämäkin, josta nyt kertoilen on tapahtunut jo kauan aikaa sitten ja on vieläkin pikkuisen keskeneräinen. Poika meillä ei ole asustellut enää kotosalla pitkään aikaan ja hänen huoneen sitten pikku hiljaa olen sisustellut itselleni omaksi "luolakseni". Pientä pohdintaa ja haikeutta omassa päässä tuo kuitenkin aiheutti ennenkuin pystyin hommaan ryhtymään. 



Muutos aloitettiin ensin poistamalla tapetti ja sitten mies tarttui maalisutiin. Beige seinä vaihtui harmaaksi ja samalla vaihdoin myös ruskeat verhot harmaisiin.  Muut huoneen seinistä olivatkin valkoisia entuudestaan ja ne vaan freesattiin uuden maalipinnan kera. Poika vei mennessään oman pöytänsä ja tuolinsa, mutta muut huonekalut jäivät paikoilleen eli aika paljon tuttua tavaraa jäi huoneeseen.❤



Uusi pöytä olikin jo mielessä millaisen haluaisin ja sen sitten löysin aivan priimakuntoisena torilta. Ikeasta käytiin vielä hakemassa peili pöydän päälle. Tuolin huoneeseen otin keittiöstä minne se sitten tarpeen tullen on helppo viedä, kun lisä istumatilaa tarvitaan.




Muutamat sisustusesineet ja kukkaset löysivät paikkansa huoneesta ja pörröinen valkoinen matto kotiutui K-Raudasta. Vielä laatikostojen yläpuolelle seinään olen ajatellut laittaa valkoiset pienet taulut, jotka eivät ole aiemmin meiltä mistään paikkaa löytäneet. Tätä vielä hauduttelen ja sitten, kun olen ihan varma, että ne siihen haluan, niin ne siihen päätyvät tai sitten jotain ihan muuta. 

Sisustusajatukset valtaavatkin taas näin syksyn kynnyksellä mielen ja jotain uutta pientä olisi seuraavaksi ajatus olohuoneeseen laitella. Roosan säväyksen ajattelin ensin poistaa, mutta saas nähdä kuinka sittenkään käy. 



Mukavia päiviä viikkoosi ja kiva, kun piipahdit! 


💕





18 kommenttia:

  1. Tosi kivasti olet sisustanut, ihana oma soppi sinulla ♥

    VastaaPoista
  2. Niin kaunista, somaa ja ihania pieniä yksityskohtia sinulla siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! 💕
      Mukavia hetkiä viikkoosi Tuta! ☀️

      Poista
  3. Todella kaunista! Ihana oma paikka sinulla!
    Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! 💕
      Kivaa viikkoa sinullekkin Mamma! 🌸

      Poista
  4. Näinhän se on että ei ole kerkinyt kuin kolme yötä olla kotona kesän aikana tätä viikkoa ennen. Ei siinä ole sisustusta kerkinyt miettimään . Mutta tosiaan nyt kun puutarha hiljenee. Kauniisti olet oman "luolasi" sisustanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nila! 💕
      Puutarhassa on varmasti riittänyt ”sisusteluja”! 😉
      Kivaa viikkoa! 🌸

      Poista
  5. Siellä on niin kaunista!😍
    Kyllä se sisustaminen on niin ihanaa ja rentouttavaa.
    Täytyy myös laittaa vaaleanpunaiset jutut pois.
    Hyvää illan jatkoa!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! 💕
      Sisustaminen on kyllä mukavaa ja näin syksyä kohti mentäessä tulee taas kotia katsottua uusin silmin ja pieniä juttuja on kiva laitella ja sytytellä kynttilöitä.
      Ihanaa illanjatkoa sinnekkin! 💕

      Poista
  6. Kaunista ja levollista. Haluaisin uuden maalisävyn olohuoneen seiniin, mutta miten se nyt tuntuu niin vaikealta valinnalta. Puutarhatyöt kai vaativat veronsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Ansu! 💕
      Olipa valinnan vaikeus täälläkin tuon harmaan sävyn valinnassa. Niitä kun on niin monen sävyisiä. Onneksi valinta osui nappiin.
      Toivottavasti sielläkin mieleinen väri olohuoneeseen löytyy.
      Mukavia loppuviikon päiviä! 🌸

      Poista
  7. Tosi kaunista ja kodikasta. Toi villakoira mua ihastutti. Mistä oot ostanut sen ? Mä haluaisi kans tollasen, onhan meillä oikea villakoira, tosin musta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! 💕
      Tuon villakoiran olen ostanut Tuurin kyläkaupasta joskus. Ihastuin siihen kanssa oitis! Täälläkin nukkuu tuossa vieressä villakoira, myös väriltään musta! :)
      Mukavaa torstaita! 🌸

      Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)