maanantai 23. lokakuuta 2017

Kinkku-juusto sarvet

Hei maanantaihin!

Viikonloppu takana ja uusi viikko aluillaan. Nopsasti nämä viikot vaan menee eteenpäin ja sääkin on muttumassa jo talvisempaan suuntaan. Pikku pakkastakin on ollut jo aamuisin ja saas nähdä saadaanko jo ensimmäiset lumihiuteleet tällä viikolla tänne meidänkin suuntaan. Jännää!

Viikonloppu vietettiin täällä ihan kotoillen. Tehtiin hyvää ruokaa ja vähän myös herkuteltiin. Perjantaina sain kylään ihanan ystäväni ja olipa taas kiva jutella niitä näitä ja kahvitella yhdessä. Mukavia arjessa tällaiset hetket!

Sunnuntaina tein helpon ja vähän erilaisen päiväruoan ja ajattelin jakaa sen tännekkin. Meillä kaikki tykkää syödä salaattia, joten sitä tehdään usein. Salaatin kaveriksi tein tällä kertaa kinkku-juusto sarvia. Kiva yhdistelmä!



Sarvet tein kaupan valmiisiin lehtitaikina levyihin. Leikkasin levyt pituussuunnassa halki kulmasta kulmaan ja näin sain kolmion mallisen palan. Palan leveämpään päähän laitoin täytteeksi kinkkusuikaletta, paprikaa pienennettynä, Emmental juustoraastetta sekä Grana Padano juustomurua.
Sitten kierritin palan rullalle aloittaen täytteen puoleisesta päästä.
Valmiit sarvet voitelin kananmunalla ja päälle laitoin vielä juustoraastetta.Uuniin 225 asteeseen siksi aikaa, kunnes sarvet ovat saaneet pintaansa kauniin värin. Sillä aikaa valmistui raikas vihersalaatti. 

Ja eikun syömään!





Sarvien sisäänhän voi laittaa mitä vaan mikä itselle maistuu. Fetajuustokuutiot aurinkokuivatuilla tomaateilla sopii myös kivasti täytteeksi kinkun kanssa ja niitä maisteltiinkin jo perjantaina.

Oletkos sinä tehnyt sarvia? Mikäs on sinun lempi täyte?

Kivoja päiviä viikkoosi!

 ❤









22 kommenttia:

  1. Kivoja nuo sarvet! Joskus on tullut tehtyä. Pitäisikin taas tehdä.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Nopeita on kyllä valmistaa.
      Mukavaa viikkoa sinulle myös! ❤️

      Poista
  2. Ihanan näköistä ruokaa <3 Kyllä noilla kelpasi herkutella! Mukavaa uutta viikkoa Sinulle!

    VastaaPoista
  3. Sarvia en ole aikoihin itse tehnytkään, pojat tykkää niistä paljon joten voisinkin joku päivä paistella. Hyvältä näyttää teidän päivällinen ♥

    VastaaPoista
  4. En olekaan tehnyt sarvia pitkään aikaan, kinkku ja juusto kelpaisi oikein hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvän makuisia tuli kyllä tuolla täytteellä. :)
      Mukavaa viikkoa sinulle! ❤️

      Poista
  5. Kyllä näyttävät herkullisilta!
    Juustosarvia ollaan tehty, mutta siitäkin on jo aikaa.
    Ihanaa illan jatkoa!💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Juustosarvetkin on hyviä!
      Illanjatkoja sinnekkin! ❤️

      Poista
  6. Niin herkullisia kuvia:)♥ Sarvet näyttävät hyviltä! Silloin tällöin on juustosarvia tullut tehtyä, mutta nyt ei kyllä aikoihin.. Noita täytyykin taas tehdä:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ❤️
      Nopsia herkkuja tehdä. :)
      Mukavaa tiistaita sinulle! ❤️

      Poista
  7. Kesällä laittelin mansikoita ja mozzarella juustoa sarvien väliin🤗Mukavaa päivää💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi,nam! Kuullostaa niin hyvältä! :)
      Mukavaa päivää sinullekkin! <3

      Poista
  8. Ooh nam ennen tein aina, sitten aloin oikaisemaan eli tein pellisellä samaa. Lemppari on kinkku, kuullotettu paprika ja purjo ja juustoraaste.

    Ihanaa viikkoa Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Tuo täyte onkin varmaan tosi hyvää.
      Kivaa viikkoa sinullekkin Tiia! <3

      Poista
  9. Herkullisen näköistä :) mukavaa loppusyksyä / alkutalvea Sinulle !

    http://elamaanijaelamyksiani.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Suvi! :)
      Mukava saada sinut lukijaksi! Tervetuloa! <3
      Ihanaa syksyä sinullekkin!

      Poista
  10. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi tehnyt sarvia! Kinkku-juustotäytteellä yleensä teen :) Kivaa keskiviikkoa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kinkku-juusto täyte on kyllä hyvää.:)
      Mukavaa keskiviikkoa sinullekkin Hannele ja kiitos kommentistasi!<3

      Poista
  11. Hitsin kaunis kattaus minä arvostan suuresti kun on nähty vaivaa sen tekemiseen. Itse teen kyllä sarviakin mitkä täytän. Mutta myös täytetyt patongit ja sämpylät on meidän herkkua. Täytteeksi laitan milloin mitäkin, kaikki käy. Hyvää viikonjatketta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Nila! <3
      Nuo täytetyt patongit on kyllä hyviä. Niitä tulee kanssa ostettua valmiina ja toisinaan itsekkin tehtyä. Ihania herkkuja siis sielläkin! :) Ihanaa viikonjatkoa sinulle myös!

      Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)