torstai 26. huhtikuuta 2018

Vispipuuroa twistillä


 


Hei vaan!

Pitkästä aikaa tein vispipuuroa iltapalaksi. Vispipuuro valmistuu nopsasti ja on mukavaa vaihtelua esim. tavalliselle puurolle. Vielä vähän on marjoja pakkasessa ja teinkin puuron tällä kertaa punaisiin viinimarjoihin. Perinteinen vispipuuro taidetaan tehdä puolukoista, mutta kivaa vaihtelua saa mm. viinimarjoilla. Mansikoistakin tulee aivan ihana vispipuuro.

Valmiin puuron vispasin vielä sähkövatkaimella kuohkeaksi. Puuron rakenne muuttuu ihanan kuohkeaksi ja väri muuttuu kauniin vaaleanpunaiseksi. Vatkasin myös vaahtoutuvaa vaniljakastiketta puuron kaveriksi ja testattiin puuroa vähän uudella twistillä. Ja olipa muuten hyvää! 
Hieman kirpsakka puuro ja sopivan makeahko vaniljavaahto olivat hyvä parikki keskenään. 

Vähän tuli otettua varaslähtö viikonlopun herkutteluhetkeen, mutta se sallittakoon! 
Karkit on onneksi pysyneet kaupassa tai hyllyssä odottelemassa viikonloppua! ;)

Näissä tunnelmissa torstai-iltana täällä!



Kiva, kun piipahdit! 


💕





26 kommenttia:

  1. Wau! Ihanat annokset!😍
    Pitääkin seuraavalla kerralla tarjoilla vispipuuro noin.
    Hyvää illan jatkoa!💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 💕
      Hyvä yhdistelmä. Suosittelen!
      Mukavaa lauantaita! :)

      Poista
  2. Voi että.. vesi herahti kielelle.♥
    Leppoisaa torstai-iltaa sinulle♥

    VastaaPoista
  3. Nyt on varmaan monta vispipuuron keittäjää, kun annoit mainion vinkin. Vaniljakastike sopii varmasti hyvin uudistamaan vispipuuroa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos muutkin innostuu tuosta twististä. :)
      Meille maistui ainakin tosi hyvin tuo yhdistelmä!
      Mukavaa lauantaipäivää! 💕

      Poista
  4. Ai että näyttää herkulta:) Nam! Leppoisaa alkavaa viikonloppua❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 💕
      Hyvää oli!
      Leppoisaa viikonloppua sinullekkin! :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! 💕
      Mukavia hetkiä lauantaihisi!

      Poista
  6. Ihanan väristä ja varmasti makuista ♥ Mullakin olis puolukoita sen verran pakkasessa että voisikin jo päivä tehdä vispipuuroa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vatkaaminen saa kyllä aikaiseksi ihanan vaaleanpunaisen värin.
      Eikun vaan puuron keittoon! :)
      Kiitos ja mukavaa lauantaita sinne! 💕

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos! 💕
      Herkkua kyllä oli!
      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
  8. Hyvännäköistä! Itsekin tein vähän aikaa sitten viinimarjoista vispipuuroa. Tykkään, että juuri viinimarjoista tulee vähän pehmeämmän makuinen vispis kuin puolitoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kanssa viinimarjavispipuurosta.
      Kiitos Mamma! 💕
      Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  9. Vispipuuro on niin hyvää :) Sitä tuli tehtyä paljon, kun lapset oli pieniä, mutta nykyään liian harvoin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :)
      Useammin voisi kyllä tehdä täälläkin ja mukavaa vaihtelua saa, kun käyttää puuroon eri marjoja.
      Leppoisaa sunnuntaita Hannele!

      Poista
  10. Vispipuuro on ollut aina suurta herkkuani ja täältä, kun ei noita puolukoita löydy niin olen tehnyt kaupan pakastemansikoista. On se niin hyvää. 😋😋

    VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)