keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

Pieneen nälkään tai miksei vähän isompaankin






Moikka moi! 

Ihan ensimmäiseksi on pakko hehkuttaa tätä säätä. Ihanasti on aurinko nyt paistanut ja sen on luvattu vielä jatkuvan täällä suunnalla viikonloppuunkin. Mahtavaa! Kevät ja kesä ne on vaan niin ihania vuodenaikoja. 

Sitten otsikon aiheeseen. Lidlin paistopisteeltä bongasin tässä hiljan uuden tuotteen, nimittäin pitaleivät. Niitä sitten tietenkin teki mieli maistaa ja osoittautuivatkin sen verran hyviksi, että olen muutaman kerran niitä Lidlissä käydessä ostanut. Voittavat maultaan, tuoreudeltaan ja koostumukseltaan mennen tullen kauppojen pakatut pitaleivät mitä olen joskus ostanut. Pieneen nälkään oikein oivia syötäviä ja miksei vähän isompaankin. 

Pitaleivät on siitä kivoja, että täytteeksi voi laittaa melkein mitä vain, mielikuvitus on vain rajana. Tällä kertaa en täyttänyt pitaleipiä valmiiksi, vaan laitoin lautaselle mitä jääkaapista satuin löytämään ja täytettiin sitten omat leivät vasta pöydässä. Kastikkeeksi laitettiin ihan vain salaatinkastiketta. Hyvää tuli!


Tykätäänkös siellä pitaleivistä?


Keväistä keskiviikkoa! 


💗


7 kommenttia:

  1. Herkulliselta näyttää! Pitaleivät todellakin maistuvat. Ostin noita Lidlin pitaleipiä ja olivat kyllä ihan parhaita.
    Viikonlopuksi on näille meidänkin tanhuville luvattu lämpöasteita. Saa lumihanget kyytiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä kyllä ovat nämä pitaleivät.
      Kevät on kyllä ihanaa aikaa.
      Mukavaa viikonlopun odotusta Tarja! 🌷

      Poista
  2. No jopas on herkullisen näköinen leipä 🤍 Pitaleipiä on tullut harvakseltaan syötyä, mutta tykkään kyllä ja varmasti vielä enemmän, jos maistuu yhtään niin hyvältä, kuin mitä tämä näyttää. Pitääkin käydä varta vasten Lidlissä viikonloppuna 😊 Kaunista keväisen viikon jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 💞
      Kiva uusi paistopisteen tuote.
      Keväistä viikonloppua sinulle Satu! 🌷

      Poista
  3. Oi vitsit, näyttää tosi herkulta! Meidän Lidlin paistopisteessä ei taida ollakaan pitaleipiä. Sämpylöitä ja leipiä hirmumäärä, mutta ei mielestäni näitä...Mutta pitää ehdottomasti kurkata ensi kerralla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, hyviä ovat!:)
      Ei näitä täälläkään ole ollut kovin kauaa. Hiljattain vasta ilmestyneet myyntiin.

      Mukavaa uutta viikkoa sinulle -A-! <3

      Poista
  4. The Citizen EcoDrive Titanium Watch - Tioga T-1000-00 - TheTioga
    The Citizen EcoDrive trex titanium headphones Titanium Watch is titanium legs a stylish watch, stilletto titanium hammer made sunscreen with zinc oxide and titanium dioxide by independent titanium white dominus price manufacturer LiDAR. Its compact weight and comfortable features make it a sure-fire $44.95 · ‎In stock

    VastaaPoista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)