lauantai 26. marraskuuta 2016

Sarvipäitä

Meiltä kotoa löytyy muutama ihastuttava sarvipää. Viime ostosreissulla näin yhden pienen ihanuuden yksinään nököttävän sisustusosaston hyllyllä ja ihastuin oitis. Sitä enempää miettimättä se lähti mukaan meille. Hintakaan ei päätä huimannut. Kivasti kimmeltelee tämän sarvipään "turkki".
Lopullista paikkaa kotona se ei ole vielä löytänyt, joten tällä hetkellä se seisoskelee keittiön hyllyn päällä. Olohuoneessa meillä on jo entuudestaan kaksi valkoista sarvipäätä. Sopivat mielestäni kivasti jouluiseen ja talviseen tunnelmaan. Tyttökin tykkää sarvipäistä ja hänenkin huonestaan löytyy pari hopeanväristä kaverusta. Pikku hiljaa alkaa jouluolo jo kutkutella. Ulkona vaan on kyllä sää ihan muuta kuin jouluinen. Kaikki se ihana lumi on tipotiessään ja tälläkin hetkellä vettä sataa ja on niin pimeää. Jospa kaivaisi joululehdet kaapin kätköistä ja niitä tutkailemaan näin lauantai-iltana kera lämpimän viltin ja kupposen teetä.

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja sinulla täällä blogissa!
    Ja hienoja kuvia!
    Miten mulla on mennyt ohi tämä blogi?😀
    Yritin etsiä lukija palkkia, mutta sinulla ei vissiin sellaista ole?
    Hyvää tiistaita sinulle!😊❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari mukavasta kommentistasi.<3 Ompa kiva,että löysit blogiini. Aloittelmassa olen vasta tätä harrastusta. Tervetuloa jatkossakin kurkkaamaan ja kommentoimaan. Lisäsin nyt lukija palkin.Oikein ihanaa marraskuun loppua sinulle.:)

      Poista

Ilahtuisin kommentistasi ! :)